Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érzett így terhesség...

Más is érzett így terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Jelenleg 23 hetes kismama vagyok, és most kicsit bevagyok pánikolva, hogy tényleg anya leszek, semmi nem lesz olyan mint régen.

Persze akartuk a babát és nagyon várjuk, csak na :)

2016. febr. 17. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Szinte állandóan ezt érzem.Hullámokban rámjön ez az érzés.Az elejétől fogva. És nem segít hogy a családom beszólogat ;(

Amúgy nekem most épp jobb.Elkezdtem babaholmikat nézni/venni és nekem ez valahogy mintha segítene..

2016. febr. 17. 17:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Most énis kicsit a jobban fogom fel, de egyik pillanatról a másikra ugyanazt érzem.
2016. febr. 17. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:

hullámokban tör rám, a te terhességi korodban pl. állandó rémálmaim voltak. de olyan szürreálisak, hogy az orvosom meghal a császármetszés közben és kitör a pánik...borzalmas volt.

mostanában nagyon ijesztő az üres kiságy, és az, hogy egyre közeledik a műtét és nemsoká lesz egy kisbabánk (2 hét), még a munkahelyemen áll pár projekt, amit le kellene zárnom, készülök lélekben az anyaságra is, a férjemmel sokat beszélgetünk róla, hogyan kellene majd az elején őt nevelni, ellátni.

közben vettünk egy új lakást a régi helyett (kiadni), és végig bőgtem minden estét, hogy majd a bébi is ott fog lakni, ha mondjuk 5 éves lesz és hogy jaj, ez olyan megható, új lakás, stb.:)

szóval nagyon hullámzik a hangulatom.

36hkm

2016. febr. 17. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Azok a fránya hormonok. Nyugi, szerintem mindenki így van. Én is paráztam.
2016. febr. 17. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk mindenki várta már a babát, és mindenki örül neki. Nekem csak azért fáj a fejem, mert még teljesen 'kupi' a ház, nincs befejezve a felújítás, nincsenek kidobálva a régi lomok, nincs előszobába, konyhára rendes burkolat stb - ház állapota.

25 hkm

2016. febr. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!