Más is érzett így terhesség alatt?
Jelenleg 23 hetes kismama vagyok, és most kicsit bevagyok pánikolva, hogy tényleg anya leszek, semmi nem lesz olyan mint régen.
Persze akartuk a babát és nagyon várjuk, csak na :)
Szinte állandóan ezt érzem.Hullámokban rámjön ez az érzés.Az elejétől fogva. És nem segít hogy a családom beszólogat ;(
Amúgy nekem most épp jobb.Elkezdtem babaholmikat nézni/venni és nekem ez valahogy mintha segítene..
hullámokban tör rám, a te terhességi korodban pl. állandó rémálmaim voltak. de olyan szürreálisak, hogy az orvosom meghal a császármetszés közben és kitör a pánik...borzalmas volt.
mostanában nagyon ijesztő az üres kiságy, és az, hogy egyre közeledik a műtét és nemsoká lesz egy kisbabánk (2 hét), még a munkahelyemen áll pár projekt, amit le kellene zárnom, készülök lélekben az anyaságra is, a férjemmel sokat beszélgetünk róla, hogyan kellene majd az elején őt nevelni, ellátni.
közben vettünk egy új lakást a régi helyett (kiadni), és végig bőgtem minden estét, hogy majd a bébi is ott fog lakni, ha mondjuk 5 éves lesz és hogy jaj, ez olyan megható, új lakás, stb.:)
szóval nagyon hullámzik a hangulatom.
36hkm
Nálunk mindenki várta már a babát, és mindenki örül neki. Nekem csak azért fáj a fejem, mert még teljesen 'kupi' a ház, nincs befejezve a felújítás, nincsenek kidobálva a régi lomok, nincs előszobába, konyhára rendes burkolat stb - ház állapota.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!