Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az új vitamin okozhatja ezt?

Az új vitamin okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Eddig femibion 800at szedtem jó volt.A 12.hét után áttértem a 400-ra.Viszont ennél állandó éhségérzetem van.

Sosem voltam nagy étkű.Alig eszek alapjáraton.Mégsem vagyok nádszál amúgy.Én inkább a csipegetős fajta vagyok.Többször eszem kevesebbet.A nasit nem kívánom.Cukorkákat többet eszek mert kellemetlen fémes szájízem van allandóan.

Nem szeretnék sokat hízni a terhességem alatt.14hetes vagyok most.12.héten mérekeztem utoljára addig nem híztam semmit.De a hasam már nagyobb.Bár ennek a piffadásom is az oka.

Visszatérjek a 800-ra inkább vagy más vitamint szedjek?

Vagy szimplán az az oka hogy haladok előre a terhességben?

2016. febr. 15. 22:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem okozhatja, még nem hallottam senkitől, hogy ugyanazon vitamin 2.trimtől szedhető variánsa ilyet okozott volna, és sztem ez nem is bizonyított dolog.Sokan írják, hogy valamelyiktől háényingerük van meg szédülnek, de váltanak és jobb lesz....hááát ez is sántít nekem, hogy vitamintól hogy lehet rosszul vki.

Inkább ahogy halad előre a terhességed, változik belűl minden, nekem is van, hogy nagyon jó étvágyam van, és olyan is, hogy napokig alig csippentek valamit.

16 hetes 3.babás kismama

2016. febr. 16. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem sem a vitamin az oka. Én most töltöm a 18. hetet, de a 12. héttől kb. egy hónapig farkaséhségem volt, egyfolytában éhes voltam. Mostanra normalizálódott a helyzet. :)
2016. febr. 16. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerűen csak a szervezeted igényel most kicsit több tápanyagot. Egy baba kihordása nem kis meló. Van esetleg olyan étel amit kifejezetten kívánsz?
2016. febr. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!