Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor menjek el orvoshoz?

Mikor menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
2016 január 18-án kezdtem menstruálni ( kb. 5 napig tartott). Ma, február 15-én kellett volna megjönnie, reggel csináltam egy tesztet és két erős csík jelent meg 😃. Szerintetek mikor mehete orvoshoz? Már holnap mennék, de nem korai??
2016. febr. 15. 12:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Azt a mindenit! Gyönyörűűűű!!! Gratulálok még egyszer! Mivel a petesejt kb. 24 órát él, a spermiumok meg 2 napot (többet is, de azért az már szerencse), így 13.-án legkésőbb tuti megvolt a peteérésed.

Nagyon szép a teszted! Remélem az enyém is beerősödik. Nekem már volt egy spontán vetélésem és egy méhen kívülim, 1 petevezetékkel sikerült most... És ez utóbbinál a tesztem nem csak hetekkel később érte el azt a szintet mint a tied most. Én is bízom benne, hogy az enyém pár napon belül ugyanilyen szép erős lesz!

2016. febr. 15. 13:26
 22/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok majdnem 9 hetes kismama 😊
2016. febr. 15. 13:26
 23/29 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg velem egyidős kismama!!! Pár nap múlva a tied is erős lesz!!!! Ne aggodalmaskodj azon ami volt... Koncentrálj a jelenre és hogy minden rendben lesz!!!!! 😊
2016. febr. 15. 13:29
 24/29 anonim ***** válasza:

A teszt erőssége nagyban függ a teszt típusától és a vizelet koncentrációjától is, úgyhogy a csík erőssége nem igazán számít.

Nekem az esedékes mensi napján volt kb. feleolyan erős a csík (mártogatós tesztcsíkkal), mint a kontroll, aztán másnap du. vizeletsugaras teszttel, koncentráltabb vizeletből erősebb lett a tesztcsík, mint a kontroll.

Amilyen hülye vagyok, továbbra is teszteltem, és volt, hogy nagyon halvány csíkot kaptam, frászt kaptam... de valószínűleg a teszt volt vacak, mert utána másfajta teszttel megint csak nagyon erős csíkot kaptam. (Tapasztalataim szerint a vizeletsugaras tesztek jobbak ebből a szempontból.)

2016. febr. 15. 13:36
 25/29 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ilyen erős a tesztje a kérdezőnek! Ez egy 10-es érzékenységű Benu teszt, nekem már a nemvárt előtt is ilyen beton erős lett, szóval ezt nem kell a 25-ös x-epillel összehasonlítani! :)

Nekem január elsején volt meg utoljára, pénteken megyek orvoshoz, remélem lesz szívhang :)

2016. febr. 15. 13:46
 26/29 anonim ***** válasza:

5 hetesen mentem, akkor látott az orvos petezsákot.

7 hetesen volt szívhang.

2016. febr. 15. 13:51
 27/29 A kérdező kommentje:
Én nem értek annyira a tesztekhez.... Csak kértem egyet a gyógyszertárban, ezek szerint jót választottam...?? 😊 Gratulálok a várandós hozzászólóknak!!!
2016. febr. 15. 14:04
 28/29 A kérdező kommentje:
Azt is hozzátenném, h reggel első vizeletet használtam a teszthez... Ami ügye koncentráltabb.....
2016. febr. 15. 14:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Szia, én vagyok a veled egykorú kismama! Mi újság van veled hogy vagy?
2016. febr. 23. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!