Mikor menjek el orvoshoz?
Azt a mindenit! Gyönyörűűűű!!! Gratulálok még egyszer! Mivel a petesejt kb. 24 órát él, a spermiumok meg 2 napot (többet is, de azért az már szerencse), így 13.-án legkésőbb tuti megvolt a peteérésed.
Nagyon szép a teszted! Remélem az enyém is beerősödik. Nekem már volt egy spontán vetélésem és egy méhen kívülim, 1 petevezetékkel sikerült most... És ez utóbbinál a tesztem nem csak hetekkel később érte el azt a szintet mint a tied most. Én is bízom benne, hogy az enyém pár napon belül ugyanilyen szép erős lesz!
A teszt erőssége nagyban függ a teszt típusától és a vizelet koncentrációjától is, úgyhogy a csík erőssége nem igazán számít.
Nekem az esedékes mensi napján volt kb. feleolyan erős a csík (mártogatós tesztcsíkkal), mint a kontroll, aztán másnap du. vizeletsugaras teszttel, koncentráltabb vizeletből erősebb lett a tesztcsík, mint a kontroll.
Amilyen hülye vagyok, továbbra is teszteltem, és volt, hogy nagyon halvány csíkot kaptam, frászt kaptam... de valószínűleg a teszt volt vacak, mert utána másfajta teszttel megint csak nagyon erős csíkot kaptam. (Tapasztalataim szerint a vizeletsugaras tesztek jobbak ebből a szempontból.)
Persze, hogy ilyen erős a tesztje a kérdezőnek! Ez egy 10-es érzékenységű Benu teszt, nekem már a nemvárt előtt is ilyen beton erős lett, szóval ezt nem kell a 25-ös x-epillel összehasonlítani! :)
Nekem január elsején volt meg utoljára, pénteken megyek orvoshoz, remélem lesz szívhang :)
5 hetesen mentem, akkor látott az orvos petezsákot.
7 hetesen volt szívhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!