Kisterhesek, ti beadatjátok az influenza elleni védőoltást?
én UH szerint 8, mensi szerint 10 hetes vagyok, a háziorvos erősen javasolta. Emberekkel foglalkozom, területen vagyok sokat (gyermekjólétis vagyok). Nem igazán tudom, van-e értelme. Soha nem voltam még influenzás, max nátha, de az pl. most is van, de csak az orrom folyik, semmi több.
Szóval ti a helyemben beadatnátok? Mennyi idő után hat? 1 oltás, vagy több fázisú? Mennyibe kerül? (nyilván ez nem érdekel, ha azt mondjátok, hogy kell, csak tájékozódom)
Emberek között dolgozok évek óta, soha nem adattam be, és nem is voltam influenzás.
Most 37 hetes kismama vagyok, de eszembe se jut, hogy beadassam (Igaz, itthon vagyok hónapok óta, de van egy 4 éves lányom, aki az oviból sok mindent "hazahozhat".)
Pár éve, amikor a barátnőm szült(március elején) a férje csak úgy lehetett bent a szülésnél, hogy beadatta. Mi megbeszéltük a férjemmel, ha ezen múlik, akkor nem lesz bent velem, pedig így terveztük. De csak azért, hogy bent lehessen nem fogja beadatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!