Mikor éreztétek először hogy nőtt vagy keményedett az alhasatok?
Figyelt kérdés
6hetes vagyok és csak néha érzem úgy mintha picit nőtt volna vagy keményedett volna az alhasam.Viszont a görcsöket amik a méhszalagok nyúlásától vannak már éreztem!Mikor fogom érezni és látni először hogy nől a picim?!2010. márc. 30. 14:23
1/9 anonim válasza:
Nekem a 11. héten már nem csak kemény volt, hanem dudor is nőtt odalent. :) Pedig minden vagyok, csak vékony nem. :)
Kitartás, nemsokára nagy pocid lesz! :)
31 hetes km
2/9 A kérdező kommentje:
:)jaj már alig várom:)Remélem nagyon hamar eltelik ez az idő és nem sokára már 4D -s képen is láthatom a manócskát,de leginkább már arra vágyom hogy a karjaimban tarthassam:)<3
2010. márc. 30. 15:03
3/9 anonim válasza:
Nekem 14.-ről 15 ikre látszik ..mostmár kismama alakom van. Nem vagyok vékony..
4/9 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok vékony:) De ezek szerint még 2hónapot várnom kell hogy látszódjon a pocim:)
2010. márc. 30. 16:02
5/9 anonim válasza:
Nekem is úgy a 10-11.héten látszódott először :) Büszkén mutogattam is ... s még most is mutogatom! :P
6/9 anonim válasza:
Szia, én a 10. hétben vagyok, és még nem látszik semmi sem:(.
7/9 A kérdező kommentje:
Ti is ennyire vártátok hogy látszódjon a pocitok?:)
2010. márc. 31. 11:36
8/9 anonim válasza:
Én megvagyok halva a kismama pocakért annyira szép, alig várom:D
9/9 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok vele:D
2010. márc. 31. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!