Terhesség alatt, hüvelygomba esetén alkalmazható?
Az élőflórás joghurtos tampon, esetleg teafaolajjal?
Mielőtt le lennék hülyézve, meg takarodjak azonnal az orvoshoz, azért leírom, holnap leszek 13 hetes, ezalatt most jött ki harmadszor.
Canestent, Candibene-t használtam eddig, kb 3 hétre megoldja a problémát, és kezdődik előről.
3 hetente 4ezer ft-ért nyomkodni magamba a hüvelytablettákat egy kicsit húzós és nem hiszem, hogy ennyi gyógyszer jót tesz.
Esetleg tapasztalatok, ötletek, kinek mi vált be?
Én nem javaslom, én is használtam régebben akkor nem voltam terhes, csak folyamatos fertőzéssel kűzdöttem, de nem mondanám, hogy segített, és a mostani joghurtokban már nem igazán van meg az ami segítene. Szerintem ne kockáztass, inkább próbáld meg helyreállítani a hüvelyflórádat egy egy kúra után használj minimum 14 napig valami helyreállító kúpot.
Nekem a folyamatos fertőzés inkább gyulladás volt, mert a sok gomba és egyéb írtó szerek kiírtották teljesen a hüvelyflórámat és egy hónapon keresztül kellett használom helyreállítókat, és minden menses után is. 1,5 évig kűzdöttem vele, de a végére talán helyrejöttem.
Köszi a választ.
Konkrét szereket tudnál írni?
Helyreállítóra gondolsz?
Protexin Gynophilus, én ezt tartottam a legjobbnak
Vitagyn C, ez annyira nem vált be
Lacto feel, ez is elég jó
Gyntima ez nagyon rossz érzés volt, olyan volt mintha bepisiltem volna, rengeteg folyt vissza és sztem nem is használt
Canesten krémmel meg boraxxal kezeltük.
De jövő szerdán kell visszamennem dokihoz, addig kibírja a dolog kezelés nélkül?
(Nem tudok előbb, így kaptam időpontot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!