24-25-26 hetes kismamik, ti hogy vagytok? Pocak mekkora? Pocaklakó mennyit mocorog? Kisfiú vagy kislány? Mikorra vagytok kiírva? Hogy viselitek a terhességet?
Ha eddig nem volt gond, akkor most se lesz :)
Neked is látszik a pocidon, ahogy a baba kinyomja a fejét? :D
Gratulálok :)
Azigen.. és nem fektetnek be a kórházba? Vagy ezzel nem szoktak?
Hát azt nem tudom milyét nyomja ki:-) mellsőfali lepényem van most, így úgy érzékelem nem annyira látszik még, mint az elsőmnél akinél hátsófali volt. Látszik h mozgolódik, de szerintem az elsőmmel ilyenkor látványosabb volt már.
Cukorral nem fektetnek be, diétáztatás van.
Te hány cm/kgról indultál, mennyit híztál eddig?
Eddig összesen 8kilót híztam, de nem látszik rajtam. Hát én igen sokkal indultam neki 86kg-ról. És most meg elkezdtem vizesedni :( De már csak 3 hónap, valahogy kibírom.
Te hány kg-ról kezdted és mennyit híztál?
Én 173 cm vagyok,60 kgról kezdtem, +8kg, szombaton lépek a 27.hétbe. Te 25 hetes vagy?
Az elsőmmel vizesedtem a harmadik trimeszterhez közelítve már, nyár is volt, tudom milyen kellemetlen:-(
Akkor borzalmas gyomorégés is volt, most vasárnap bejelentkezett, de egy napig tartott. Remélem most megúszom, nagyon szenvedtem vele..
12-es válaszoló vagyok. Nekem is ezerrel mozog a baba, de azt nem tudhatom, hogy épp mit körvonalaz a hasam egy adott helyen, azt honnan tudod?
Csak diétáznom kell, 169 cm, 63kg körül voltam ( sajna plusz súllyal kezdtem bőven) most 66kg vagyok, bár mindig elfelejtem reggel mérni.
17-es válaszoló:
Hát én épp onnan tudom, hogy bal oldalon széjjel rúg jobb oldalon meg a kis pukli valószínű a fejecskéje :)
Engem addig míg nincs nagyobb baj nem érdekel a súlyom, kismama vagyok és a babának is fejlődnie kell. Persze próbálok azért diétazni a vizesedés miatt, meg mindig eszek gyümölcsöt de amit épp megkívánok megeszem. Szülés után majd leadom ha sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!