Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24-25-26 hetes kismamik, ti...

24-25-26 hetes kismamik, ti hogy vagytok? Pocak mekkora? Pocaklakó mennyit mocorog? Kisfiú vagy kislány? Mikorra vagytok kiírva? Hogy viselitek a terhességet?

Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 11:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ha eddig nem volt gond, akkor most se lesz :)

Neked is látszik a pocidon, ahogy a baba kinyomja a fejét? :D

2016. febr. 9. 12:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Szia, holnap lépek a 25. hétbe, 2. baba, kisfiú. Én jól érzem magam, néha fáj a hasam alja, pl ha sokat ülök egyhuzamban. Nekem nem kell cukorterhelés mert most is cukros vagyok, ez a 8. héten már kiderült.
2016. febr. 9. 20:13
 13/20 A kérdező kommentje:

Gratulálok :)

Azigen.. és nem fektetnek be a kórházba? Vagy ezzel nem szoktak?

2016. febr. 9. 20:46
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát azt nem tudom milyét nyomja ki:-) mellsőfali lepényem van most, így úgy érzékelem nem annyira látszik még, mint az elsőmnél akinél hátsófali volt. Látszik h mozgolódik, de szerintem az elsőmmel ilyenkor látványosabb volt már.

Cukorral nem fektetnek be, diétáztatás van.

Te hány cm/kgról indultál, mennyit híztál eddig?

2016. febr. 9. 21:59
 15/20 A kérdező kommentje:

Eddig összesen 8kilót híztam, de nem látszik rajtam. Hát én igen sokkal indultam neki 86kg-ról. És most meg elkezdtem vizesedni :( De már csak 3 hónap, valahogy kibírom.

Te hány kg-ról kezdted és mennyit híztál?

2016. febr. 10. 08:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Én 173 cm vagyok,60 kgról kezdtem, +8kg, szombaton lépek a 27.hétbe. Te 25 hetes vagy?

Az elsőmmel vizesedtem a harmadik trimeszterhez közelítve már, nyár is volt, tudom milyen kellemetlen:-(

Akkor borzalmas gyomorégés is volt, most vasárnap bejelentkezett, de egy napig tartott. Remélem most megúszom, nagyon szenvedtem vele..

2016. febr. 10. 12:04
 17/20 anonim ***** válasza:

12-es válaszoló vagyok. Nekem is ezerrel mozog a baba, de azt nem tudhatom, hogy épp mit körvonalaz a hasam egy adott helyen, azt honnan tudod?

Csak diétáznom kell, 169 cm, 63kg körül voltam ( sajna plusz súllyal kezdtem bőven) most 66kg vagyok, bár mindig elfelejtem reggel mérni.

2016. febr. 10. 12:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Hány grammos cht kell tartanod?
2016. febr. 10. 18:51
 19/20 A kérdező kommentje:
16-os válaszoló: Igen, vasárnap töltöm a 26 hetet. Hárt nekem gyomorégésem nincs, csak néha gyomorgörcs de olyan szinten hogy összegörnyedek mert nagyonfáj.
2016. febr. 11. 08:20
 20/20 A kérdező kommentje:

17-es válaszoló:

Hát én épp onnan tudom, hogy bal oldalon széjjel rúg jobb oldalon meg a kis pukli valószínű a fejecskéje :)

Engem addig míg nincs nagyobb baj nem érdekel a súlyom, kismama vagyok és a babának is fejlődnie kell. Persze próbálok azért diétazni a vizesedés miatt, meg mindig eszek gyümölcsöt de amit épp megkívánok megeszem. Szülés után majd leadom ha sikerül :)

2016. febr. 11. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!