Kismamák ti hol veszitek a kismama ruhákat?
H&M Maternity reszlege vagy C&A-ban a plus size reszleg (pl teli kabatom onnan van).
34hkm
Csak egy tipp, most a cosmos citybe a kismama nadrágok 7 ezer ft-ról 1500 ft-ra vannak leakciózva :)
Van fehér vékony nyárias és farmerbe is, érdemes lecsapni rá.
én a Hádában vásároltam bő kardigánokat, amik nem gombolósak, akkor még az az elől kötős volt a divat, abból vettem egy csomót és azóta is tudom őket hordani hiszen nem kimondottan terhes pulcsik ugye...
emellett az apród.hu-n vásároltam kismamáktól ezt azt, aki többet hirdetett a méretemben, ahhoz elmentem, felpróbáltam a ruháit, és ami tetszett megvettem.
szeretném leszögezni, nem vagyok csóró hogy használt ruhákba járjak, csupán úgy gondoltam - valamit amit max 6-7 hónapig hordok, és előttem se hordták annál tovább, azt minek venném meg újonnan..egyébként szinte újszerű állapotban volt minden amit vettem, egy nadrág két póló 2500 Ft-ért, meg ilyenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!