Milyen volt egyszerre terhesnek lenni, meg egyszerre szülni családtagoddal, rokonoddal, testvéreddel, sógoroddal, barátnőddel, osztálytársaddal, szomszédoddal?
Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 15:06
11/13 anonim válasza:
En a noveremmel vagyok majdnem egy idos o kicsit elorebb van,elobb fogant,de sajnos mi eddig nem beszeltunk sokat es nem vagyunk egyutt,mivel osszevesztunk es most haragba vagyunk.
12/13 anonim válasza:
Baràtnőm márciusban szült, én 22 hetes terhes vagyok, unokatesóm 8 hetes.
Mindkettővel napi szinten megbeszéljük a dolgokat.
13/13 anonim válasza:
Nekem a nővéremmel volt ilyen,4 hét volt köztünk, de aztán 3 hét lett belőle, én túlhordtam, ő előbb szült. Nagyon érdekes volt, nekem a negyedik, neki a második :) csomót beszélgettün, mindig megbeszéltük az összes vizsgálatot, mondjuk az nem jött jól neki, hogy mikor én megszültem és volt egy kis komplikáció a babával, eléggé megijedt, de aztán mikor mi is rájöttünk, hogy ez orvosolható és kinövi, mindenki megnyugodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!