Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki több gyermeket vállal...

Aki több gyermeket vállal mint 3, vagy próbálkozik a 4. -el, miért szeretné?

Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ez kb olyan kérdés, hogy ki miért szereti a palacsintát..
2016. febr. 5. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Vagy anyagi okokból, vagy azért, mert imádja a gyerekeket és nagy családot szeretne.

Érdekes, mert 60-70 évvel ezelőtt ez még nem volt különleges, mára alakult csak ki.

Nekem 2 gyerekem van, imádok anyukának lenni és boldog vagyok, szeretek róluk gondoskodni és mindent megadni nekik. Ha anyagilag megengedhetnénk, akkor én sem mennék vissza dolgozni, hanem vállalnánk további gyerekeket is.

Így viszont az ő érdekük azt kívánja, hogy mivel nem 1-2 évre előre tervezünk, visszamegyek dolgozni, szépen, kényelmesen éldegélünk és még a gyerekeknek is tudok félretenni, ha nagykorúak lesznek, útnak tudjam őket indítani akár egy lakással, vagy bármilyen más támogatással.

2016. febr. 5. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
7%
Gyűjtőszenvedély. A már meglévő gyerekek nem jók, mindig másikra vágynak. Én sem értem ezt. Inkább a meglévőekkel kéne foglalkozni, de az valamiért nem buli nekik.
2016. febr. 5. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazért, amiért az első. Meg a másodikat.És a harmadikat.
2016. febr. 5. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég teszteltem pozitívat a harmadikkal.

Visszakérdezek...

Miért ne szeretnénk?

Ha anyagilag megengedhetjük, időnk is türelmünk is van hozzá, miért ne vállalnánk be a 3-at?

2016. febr. 6. 05:26
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
Mert valamelyikkel kivételezni fogtok, a többit meg egy életre megszívatjátok ezzel.
2016. febr. 6. 06:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mert valamelyikkel kivételezni fogtok, a többit meg egy életre megszívatjátok ezzel."

Miért általánosítasz?

Attól, hogy neked rossz élményeid vannak ezzel kapcsolatban, másnak lehetnek jó élményei, és ötletei, elhatározása a megvalósításhoz.

2016. febr. 6. 07:28
 8/8 mandiga ***** válasza:
68%

3-as és 6-os. Azért mert ti nem akartok nagy családot, azért nem kellene így beszélni. Nekem 5 gyermekem van, egy már 21 éves. Fiatalon szültem, olyan, mintha a barátnőm lenne. A többi kisebb, és velem vannak. Szeretem őket, nekik élek, és jól érezzük magunkat. A gyerekek is imádják egymást.

És nem gyűjtöm a gyerekeket, és nem kivételezek egyikkel sem.

Én például nagyon jó kijövök a gyerekekkel, de úgy érzem, hogy egy babának mindig kell mellettem lennie. Lehet, hogy hülyén hangzik, de odavagyok a babákért, és ez nem azt jelenti, hogy a többivel nem foglalkozok. De igazából a legkisebb, vagyis amig el nem éri azt a kort, addig babusgathatom, úgy öltöztetem ahogy én szeretném, és ott van mindig mellettem. Remélem nem félreérthető.

2016. febr. 6. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!