Szerencsés vezeték névhez szeretnék kislány nevet. Nagyon szeretném A Csillag keresztnevet. Szerintetek milyen?
Sokan furán néznek rám emiatt, de szerintem olyan gyönyörű.
Szerencsés Csillag.
Csillagom... :) <3
Katasztrófális, már ne haragudj.
Kislányod lesz vagy lovad?
Szuper! Nekem kifejezetten tetszik a Csillag név.
DE! A vezetéknévhez abszolút nem passzol sajnos, igencsak nyelvtörő.
A Szerencsés névhez egy sokkal rövidebb, egyszerűbb hangzású név illene, ami hirtelen eszembe jut:
Szerencsés Villő
Szerencsés Ida
Szerencsés Lívia
Szerencsés Nóra
Szerintem ha indiánok vagytok, akkor tökéletes így egyben.
A Csillag amúgy lónév többnyire...
Mutatkozz be idegen helyen így, és figyeld a reakciókat. Na, ennek tennéd ki a lányod egy életen át.
Annyi szép Magyar név van... Jó hogy nem már Betlehemi Csillag...Borzalmas, erőltetett. Az összes ilyen névtől a falra mászom mint Eperke, Angyalka, Életke, Mandula, Csillag..egy állatnak jó nevek, de embergyereknek rettenetes.
Szerencsés Gréta
Szerencsés Alina
Szerencsés Izabella
Szerencsés Olívia
Szerencsés Andrea
Ezek nem tetszenek esetleg?
a vezetéknévvel úgy hangzik, mint egy mesebeli szereplő...inkább ne. kb. Cserepes Virág kategória.
egyetemi barátnőm gyereke is Csillag, nekem azért nem tetszik, mert tuti, hogy mindenki Csillát fog érteni, illetve neki harmadik neve is van, szóval azt hiszik, két vezetéknév, és a harmadik, ami egy hétköznapi név, a keresztneve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!