Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerencsés vezeték névhez...

Szerencsés vezeték névhez szeretnék kislány nevet. Nagyon szeretném A Csillag keresztnevet. Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

Sokan furán néznek rám emiatt, de szerintem olyan gyönyörű.

Szerencsés Csillag.

Csillagom... :) <3

2016. febr. 4. 08:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Ne add ezt a nevet. Egész életében elkíséri, hacsak nem 18 évesen megváltoztatja, vagy férjhez menetelkor felveszi a férje nevét teljesen, tehát x yné lesz. Én haragudnék a szüleimre, ha ilyen nevet adtak volna nekem.
2016. febr. 4. 09:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Katasztrófális, már ne haragudj.

Kislányod lesz vagy lovad?

2016. febr. 4. 09:34
 13/17 anonim ***** válasza:
32%

Szuper! Nekem kifejezetten tetszik a Csillag név.

DE! A vezetéknévhez abszolút nem passzol sajnos, igencsak nyelvtörő.

A Szerencsés névhez egy sokkal rövidebb, egyszerűbb hangzású név illene, ami hirtelen eszembe jut:

Szerencsés Villő

Szerencsés Ida

Szerencsés Lívia

Szerencsés Nóra

2016. febr. 4. 10:30
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ha indiánok vagytok, akkor tökéletes így egyben.

A Csillag amúgy lónév többnyire...

Mutatkozz be idegen helyen így, és figyeld a reakciókat. Na, ennek tennéd ki a lányod egy életen át.

2016. febr. 4. 11:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Annyi szép Magyar név van... Jó hogy nem már Betlehemi Csillag...Borzalmas, erőltetett. Az összes ilyen névtől a falra mászom mint Eperke, Angyalka, Életke, Mandula, Csillag..egy állatnak jó nevek, de embergyereknek rettenetes.

Szerencsés Gréta

Szerencsés Alina

Szerencsés Izabella

Szerencsés Olívia

Szerencsés Andrea

Ezek nem tetszenek esetleg?

2016. febr. 4. 13:39
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a Csillag semmivel nem rosszabb, mint a Virág... ha ennyire ragaszkodsz hozzá, adjátok másikótok vezetéknevét, mert ezzel tényleg hülyén hangzik, kb. mint a Nyári Napsugár.
2016. febr. 4. 17:35
 17/17 anonim ***** válasza:

a vezetéknévvel úgy hangzik, mint egy mesebeli szereplő...inkább ne. kb. Cserepes Virág kategória.

egyetemi barátnőm gyereke is Csillag, nekem azért nem tetszik, mert tuti, hogy mindenki Csillát fog érteni, illetve neki harmadik neve is van, szóval azt hiszik, két vezetéknév, és a harmadik, ami egy hétköznapi név, a keresztneve...

2016. okt. 2. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!