Vélemények Nyíregyházán Dr. Albert László szülész-nőgyógyászról?
Sziasztok!
Már lassan 3 hónapja megszületett a kislányom a dokotúrnál.
Azért írok, hogy a most keresgélő kismamák lássanak véleményt róla.:)
Hihetetlenül szuper volt a szülésünk. Nagyon féltem, de mégis a szokásos megnyugtató arcával rengeteg erőt sugárzott a doktorúr. Az utolsó nyomás előtt még külön a fejemhez jött és megnyugtatott hogy ez már az utolsó lesz. Begörcsölt a vádlim erre szülés közben masszírozta ki belőle a cosmót:D Utána minden egyes nap amig bent voltam jött látogatni (volt hogy többször is benézett)
Nekem a szülés nem egy ordibálós jajjgatós sírás dolog volt. Igazából nem volt ,,könnyű" de nem is volt óriási komplikáció vagy hasonló dolog. A fájások 10 perces kezdete és a szülés között kb 9 óra telt el. viszont amig lehetett itthon izgultam végig és 2-3 perces fájásokkal mentem be. Ami bár nagyon fájt szerencsére tudtam uralkodni magamon és nem volt igazán látható rajtam. Nem üvöltöttem a ,,jajj nyomnom kell" dologot sem. viszont tény, hogy picur mindent szakított belülről amit csak lehetett repedt is belül és a doktorúrnak 1 óráig kellett összestoppolnia. Na ez rosszabb volt mint a szülés bár a külső varratokat meg szinte alig éreztem már. Összességében én nagyon jól éltem meg ezt a dolgot. A kontrolon is nagyon kedves volt a doktorÚr (meg persze a terhesgondozáson is végig). Adott rengeteg tanácsot és megbeszéltük, hogy picurim 9 hónapos korában el is kezdhetjük a tesóprojektet:) MINDENKÉPPEN NÁLA AKAROK SZÜLNI ÚJRA!
Sziasztok!
Örülnek,ha tudna valaki segiteni Nekem.Az erdekelne,hogy Dr. Albert Laszlo maganrendelesen mennyibe kerül egy vizsgalat?17 hetes a babank,AFP es ultrahang vizsgalat esedekes.A segitseget elöre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!