Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemények Nyíregyházán Dr....

Vélemények Nyíregyházán Dr. Albert László szülész-nőgyógyászról?

Figyelt kérdés
Köszönöm
2010. márc. 29. 14:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Utolsó! Írnál konkrétabbat kicsit hogy miért nem voltál vele megelégedve?
2011. szept. 8. 07:33
 12/22 anonim válasza:
Most kicsit elbizonytalanodtam...Pedig már időpontot is kértem. Eddig csak jókat hallottam róla.
2011. szept. 8. 22:28
 13/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Megvolt a vizsgálat és maximálisan elégedett vagyok a doktor úrral. Nagyon kedves volt, segítőkész, igyekezett megnyugtatni, mert látta rajtam, hogy stresszelek. Nem 2 perces volt a vizsgálat, mint a kórházban, hanem alaposan megvizsgált, közben magyarázott is. Legközelebb is hozzá megyek.
2011. szept. 13. 20:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál utolsó! Én is meg vagyok vele elégedve és korrekt nem értem hogy a "A válasz megírásának időpontja: 09-08 06:52" hozzászóló miért írta azt hogy kerüljük el. Kértem de nem írt több infót. A legjobbakat és jó egészséget kívánok kedves Utolsó hozzászóló!! :)
2011. szept. 14. 08:03
 15/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Már lassan 3 hónapja megszületett a kislányom a dokotúrnál.

Azért írok, hogy a most keresgélő kismamák lássanak véleményt róla.:)

Hihetetlenül szuper volt a szülésünk. Nagyon féltem, de mégis a szokásos megnyugtató arcával rengeteg erőt sugárzott a doktorúr. Az utolsó nyomás előtt még külön a fejemhez jött és megnyugtatott hogy ez már az utolsó lesz. Begörcsölt a vádlim erre szülés közben masszírozta ki belőle a cosmót:D Utána minden egyes nap amig bent voltam jött látogatni (volt hogy többször is benézett)

Nekem a szülés nem egy ordibálós jajjgatós sírás dolog volt. Igazából nem volt ,,könnyű" de nem is volt óriási komplikáció vagy hasonló dolog. A fájások 10 perces kezdete és a szülés között kb 9 óra telt el. viszont amig lehetett itthon izgultam végig és 2-3 perces fájásokkal mentem be. Ami bár nagyon fájt szerencsére tudtam uralkodni magamon és nem volt igazán látható rajtam. Nem üvöltöttem a ,,jajj nyomnom kell" dologot sem. viszont tény, hogy picur mindent szakított belülről amit csak lehetett repedt is belül és a doktorúrnak 1 óráig kellett összestoppolnia. Na ez rosszabb volt mint a szülés bár a külső varratokat meg szinte alig éreztem már. Összességében én nagyon jól éltem meg ezt a dolgot. A kontrolon is nagyon kedves volt a doktorÚr (meg persze a terhesgondozáson is végig). Adott rengeteg tanácsot és megbeszéltük, hogy picurim 9 hónapos korában el is kezdhetjük a tesóprojektet:) MINDENKÉPPEN NÁLA AKAROK SZÜLNI ÚJRA!

2011. dec. 5. 10:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babátokhoz és jó egészséget kívánok nektek! Valamint sok sikert a tesókához. :)
2011. dec. 5. 18:42
 17/22 A kérdező kommentje:
Ja még azt megkérdezhetem hogy mennyit adtál neki szüléskor?
2011. dec. 5. 20:02
 18/22 anonim válasza:

Sziasztok!

Örülnek,ha tudna valaki segiteni Nekem.Az erdekelne,hogy Dr. Albert Laszlo maganrendelesen mennyibe kerül egy vizsgalat?17 hetes a babank,AFP es ultrahang vizsgalat esedekes.A segitseget elöre is köszönöm!

2012. máj. 31. 15:38
 19/22 A kérdező kommentje:
Szia! Legutóbb amikor voltam nála (ez év március)nekem rákszűrést csinált, az 12.000 Ft volt. Szerintem a terhesgondozás olyan most olyan 10-11ezer körül lehet. Nekem terhesség végén 10 ezer volt, 2011 márciusában szültem.
2012. máj. 31. 15:41
 20/22 anonim válasza:
Nagyon köszönöm! :)
2012. jún. 1. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!