Terhesség alatti folyást hogyan lehet megkülönböztetni a magzatvíztől?
Figyelt kérdés
A 39. hétben vagyok és az erős folyàs miatt kénytelen vagyok tisztasági betétet használni. Kicsit aggódom, hogyan fogom tudni, hogy ez már tényleg magzatvíz és nem folyás. Hallottam a magzatvízjelző betétről, de ezt a lehetőséget inkàbb kihagyom. Köszönöm a segítséget!2016. febr. 3. 12:03
1/3 anonim válasza:
Lehet butaságot írok, de ha a magzatvíz elfolyik, azt egy betét nem fogja meg. Szóval egyszerre nagyobb mennyiséget nem tudna megfogni.
Sajnos még nem értem el odáig hogy ezt tudjam, de pár hónap és tudni fogom.
2/3 anonim válasza:
Van, hogy nem egyszerre folyik el az egész mennyiség.
Ilyenkor azért a betét (ha csak szivárog a magzatvíz) bírhatja tovább is.
Ha sejtésed van, akkor betétet vedd ki és tegyél be egy papírzsepit. Ha fél órán belül átázik akkor nagy valószínűséggel magzatvíz (de ez ugye nem szentírás)
A szülésznők zöme ezt tanácsolja...
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogyha 5-6 zsepi átázik 1 órán belül, akkor magzatvíz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!