12. heti genetikai ultrahang eredmenyek. Van ok az aggodalomra?
Nekem végig kisebb volt, vagyis kb itt 12-14 hetesen kezdődött az egész bonyodalom.
16hétől folyamatosan magas volt a vérnyomásom gondolom előtte is ugrált csak pont nem sikerült elkapni..
Igen magas vérnyomáskor nem tud a tápanyag rendesen átjutni a méhlepényen. 33hetesen kivették több ok miatt is az egyik az volt hogy már egy hete nem növekedett. (Nem látszott a köldökzsinór, lasult a mozgás, állandósult a magas vérnyomás)
28hetes méretekkel született (1300gramm 3ccm)
Lassan 2éves lesz és iéyen eleven fiú másik nem létezik, komolyan nincs számára lehetetlen :)
Ne aggódj pihenj sokat és az orvosokta bízd a többit.
Ez nem nagy eltérés!!!
Én is kb ugyanígy voltam mint Te 2 hete.Mentem a 12 hetes genetikai Uh-ra, amikor utolsó mensi szerint ugye már betöltöttem a 13.hetet.Megmérték babót, és kiderült h méretek alapján, 11hét+5 napnak felel csak meg!Hááát, nagyon ideges lettem ,visszarendeltek 2 hét múlva, ami most volt a héten, é most 13+6 naposnak felelt meg, tehát később volt p.érésem, nem középidőben. Ennyi.Mostantól az UH eredmények alapján számolják majd a kiírás dátumát, tehát 8-9 nappal elcsúsztatják azt.
Most, hogy utólag megnéztem én is a mért adatokat, pl a BPD "csak" 13hét 1 naposnak felel meg, de a CRL meg 13hét 6 naposnak.Az AC meg 14hetesnek.Itt az adatokban másoknak is vannak eltérések nem csak neked, és mivel a becsült súlyt az AC és a BPD határozza meg, ha az egyik kisebb mint a meghatározott kor, akkor eleve kisebb súly is jön ki.
Szóval ne idegeskedj, ha azt mondták, hogy minden rendben, akkor tuti minden rendben és kár filózni rajta :)
Boldog babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!