Ma vagyok elvileg 6 hetes de tegnap csinaltam egy tesztet az negativ lett. Lehet, hogy nem vagyok az vagy meg csak nem magas a hormon szintem?
Próbálkozz meg bejutni egy dokihoz, ha elmondod a panaszodat, és hogy mi sürgős lenne, valaki tudi tud majd fogadni. Mindenképp lásson orvos.
Érdekes, hogy 13 nap után még negativ a teszt.
Pontosak a ciklusaid általában?
Azért olyan nincs,hogy mondjuk valakinek 10 hetesen nem mutatná. Max. 7-8 hetesen csinált, akkor valamiért nem mutatta ki (később fogant), és utána már nem is csinált, csak max. dokihoz ment és ott már látszott.
A HCG, ha termelődik, a tesztnek előbb-utóbb reagálnia kell rá.
Én ezt mondom,hogy várj 4-5 napot, és tesztelj, de nega, akkor keress orvost.
Sajnos úgy látszik hogy csak egy orvos fog tudni neked megnyugtató választ adni.
Ha a városodban nincsen, akkor menj a szomszéd városba, nézz körül, szerintem ne hagyd annyiban, mert addig úgysem fogsz megnyugodni. :) Valahogy meg kell oldanod az orvosproblémát - főleg ha terhes vagy, akkor mindenképpen szükséged lesz egyre, minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!