Félretájékoztatott a védőnő a szolgáltatása lemondásával kapcsolatban, gondolom nyilván nem tetszik neki. Holnap milyen hivatalnál indítsak illetve kinek írjak levelet, hogy ettől a nőszemélytől minél hamarabb megszabadulhassak?
Nem tudom mi olyan érdekes abban, hogy van aki lemondja. Meg pár havonta ki lehet bírni. Ja persze, az jön pár havonta, aki elblicceli, vagy elég értelmes ahhoz, hogy megállapítsa, hogy normális vagy és nem szükséges a nyakadba lihegni. Amúgy nagyon gyakran kell ám menniük! Én mindig csodálkozok, mikor itt írogatják, hogy egy év alatt kétszer látták meg ilyenek. Hát persze, azt ki lehet bírni, akkor is, ha idióta.
Nekem viszonylag nagy családom van, és nem csak ünnepnapokon tartom velük a kapcsolatot. Az én generációmból a 25-35 éves nők közül 6 szült az elmúlt három évben + 3 velem egyszerrel fog kb. Anyáinknak 2-3 gyereke volt. Nekem van bőven tapasztalt segítőkész támogatásom, ha valahol elakadtok. A gyermektelen védőnőt meg én is le fogom mondani, ha az elején úgy találom, hogy csak bosszant.
A védőnőnek nem, illetve nem CSAK az a dolga, hogy csecsemőgondozási tanácsadást nyújtsanak. Annak én sem látom sok értelmét, de a későbbiekben - kisgyerekkorban - nagyon is hasznos a védőnői szolgálat. Ott vannak a státuszvizsgálatok (pl. rendszeres látás- és hallásvizsgálat, a mozgásfejlődés ellenőrzése, stb.).
Egyszerűen meg kellene kérni a védőnőt, hogy előre megbeszélt időpontban jöjjön (nálunk fel sem merült soha, hogy váratlanul toppant volna be, eleve az ő érdeke is az, hogy otthon legyünk, ne jöjjön feleslegesen). A kommunikáció csodákra képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!