Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elmegyek a végén táppénzre,...

Ha elmegyek a végén táppénzre, az idő alatt sem lehet elmenni otthonról?

Figyelt kérdés

Kérdésem a következő: ha június-júliusban (7-8 hónaposan) elmegyek táppénzre (szociális munkás vagyok, gyermekvédelmis, elég necces helyekre kell kimennünk), akkor csak otthon lehetek? Pl. nyaralni, vagy szülőkhöz látogatóba lehet menni? Mert nem az miatt nem fogok menni, mert nem bírom a munkát, de a vele járó utazások, kijárások településekre, stb. megterhelőek lennének addigra, a munkával járó stresszről nem beszélve.

Vagy ez is táppénzcsalásnak minősül?

+1 kérdés. Első baba, így nem tudom. 12. heti vizsgálaton/vérvételen mit és hogy vizsgálnak? köszi

2016. jan. 30. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%
# 8: Na ez a "lakhelyemet nem hagyhatom el" elég érdekes lenne, lévén a nőgyógyászom egy másik településen rendel, és a kórház is máshol van. Tehát mindenképpen el kellett hagynom a lakhelyemet veszélyeztetett terhesen.
2016. jan. 30. 16:53
 12/12 anonim ***** válasza:
70%

Egyszer olvasgattam a tp papirom es azon rajta volt hogy kijarhat:7-20 ig!

Viccesnek talaltam de ezek utan amiket itt irtak...!juuuujjj

2016. jan. 30. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!