Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tünetek kinek mikor múltak el?

A tünetek kinek mikor múltak el?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok, hasmenésem a fogantatás után 10 napig tartott. Ez elmúlt. De a pattanások mindennapi kihívást okoznak, borzasztó, az arcom mint egy serdülőlányé, minél jobban tisztítom annál rosszabb, ráadásul nagy fehér gyulladt patikról van szó. Valakinek tapasztalat, tudom minedn terhesség más, de ugye ez nem kíséri végig majd a terhességem?
2016. jan. 29. 15:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt az elején ehez jött még a hányás, a szag és étel undor. Mindentől rosszul voltam,nekem is volt hasmenésem és én is Úgy néztem ki mint egy 15 éves a sok hülye pattanás miatt. Aztán a 13.hét után abba maradtak a rosszul létek, szépen le tisztult az arcom is,a kozmetikusom meg is jegyezte. Szóval kitartás :) 35hkm
2016. jan. 29. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a 10., 11. héten kezdődtek a bőrproblémák,most a 15. hétben járok, és eddig nincs javulás. :( Sajnos a vállam, a dekoltázsom, a hátam, és a nyakam is tele lett pattanásokkal, mitesszerekkel. Viszont az arcom tulajdonképpen kimaradt ebből.
2016. jan. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!