Mit történik NST-n? Ilyenkor uh is van?
Szia! Ultrahangot valóban nem csinálnak. A vizsgálat 10-15 perc. Két tappancsot raknak rád, az egyik a magzat szívverését figyeli (ennek 120 és 180 között kell lennie), a másik a méhösszehúzódások erősségét. Közben pedig kapsz egy nyomógombot, amivel jelezned kell, ha magzatmozgást érzel.
A lényeg, hogy a baba szívverése a mozgás vagy a méhösszehúzódások hatására fel kell, hogy gyorsuljon. Az orvos azt nézi, hogy ez rendben van e.
Javaslom, hogy mindenképp egyél,igyál előtte, hogy biztosan mozogjon a babód.
Köszönöm a válaszokat.
Túl vagyok rajta. De holnap újra mennem kell, mert a baba szívverése nem ment fel túlzottan. Most tiszta ideg vagyok, bár az orvos azt mondta, hogy nincs baj, mert ez idő alatt is igen sokat mocorgott, ez inkább a biztonság kedvéért, nem akar várni még egy hetet.
Van egy olyan érzésem, hogy ő már előbb ki szeretne jönni, igaz én is 36 hétre bújtam, hugi meg 7 hónap egy hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!