Volt úgy valakinek hogy az elején nem igazán erősödött a tesztje mégis kismama volt?
11 dpo este lett az első halvány pozitív tesztem, ma a 14 dpo-n még kb mindig ugyanúgy néz ki a teszt...
Tudom ez csak 3 nap, de elvileg már dupla olyan erősnek kellene lenni a csíknak.
2,5 éve várjuk a babát.
Volt valakinek úgy babája hogy nem erősödött a teszt az elején?
Köszönöm a válaszokat!
Szia. Jelen! :)
Most vagyok 8hetes 2napos, de amikor csináltam a teszteket az elején,alig látszottak. Es nem csak 1,hanem vagy 5. Aggódtam is,de feleslegesen! :)
Eddig minden rendben velunk(maradjon is igy! :). )
Mi másfél eve vártunk ra!
Szoval nyugi, erősödni fog.
Boldog babavarast! :)
Sőt! :D. Nem erősödött, elmentem 6 hetesen, csak egy pici petezsák volt, elmentem 7 hetesen csak 1 szikhólyag jelent meg, semmi embrió vagy szívhang..... :D Aztán 9 hetesen mentem megint akkor már látszottak, :) igen, kétpetéjű ikreim szívhangal együtt :D :D :D.
Egyszóval nyugi!!!!
Csináltam most délután is egyet, ezen határozottan látszik az erősödés, így kicsit megnyugodtam! :)
Köszönöm a biztató válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!