Miért tekinti mindenki istennek az orvost és a védőnőt?
Nem kell rosszat mondani a kerdezotol....en is tapasztaltam ezt.Pl. hogy azt hiszik, hogy ha sok kerdest tesznek fel nekik akkor azt csak ok tudjak s "nelkuluk meg vagyunk halva"..istenitik magukat meg bekepzeltek( nem sokan de akadnak boven).Ugyanakkor elfelejtik, hogy csak a szakmajukban jok...es ha pl. hozzam jonnenek fogat kezelni akkor nem viselkednek ugy mint egyesek hanem megoldanam a problemat.
Ugyanakkor " kezes baranyokka" valnak ha megtudjak, hogy egyetemet vegeztel s neked is van valami az agyadban csak eppen nem ezen a teren....
En teljesen megertem a kerdezot....sokszor talalkoztam ilyen idiota szemelyekkel...jelen esetben vedonokkel vagy orvosokkal...akik nem latjak be, hogy legalabb olyan szukseg van rajuk mint a postasra, villanyszerelore es meg sorolhatnam!!
Istennek őket?No nem,de tény,h az orvosomban vakon megbízom,mert tudom,h jó doki.No és a védőnő,tudom,h bármikor megkérdezhetek tőle bármit,és ez megnyugtat.Első babám váróm,és közben a diplomámat csinálom.A műveltség csak egy dolog,mert amikor a védőnő megkérdezte,hogy mivel fogok foglalkozni elkerekedett a szeme.Egy teljesen új mérnöki szakterületen leszünk kutató és fejlesztő mérnökök.Számára az üvegszálas beton nem mond semmit,nekem annál többet.Nekem az utlrahang számai nem mondanak semmit,neki meg az rengeteget.Nem tartom istennek,csak elismerem a tudását,de amikor majd felveszi az inteligens anyagból készült ruháját,olyan 10év múlva,akkor meg ő nézz rám tisztelettel,hogy ezt ők csinálták.Ez így is van rendjén.A vallanyszerelő nélkül nem lennének konnektoraink,a postás nélkül meg nem jönnének a levelek.Mindenkinek megvan a maga dolga,és én tisztelek is mindenkit,aki tisztességes munkával keresi a kenyerét.
De bármennyire is tisztelem a dokim,egy grandnyi hálapénzt sem fog kapni,mert nem tartom fearnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!