13 hetesnek jók ezek az értékek? CRL:66mm, BPD:22mm, Nucha:1.3mm
Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 09:46
1/6 anonim válasza:
Egyszer szeretném megérteni, hogy ezeket mi a pudvás retekért nem az orvostól kérdezitek meg.
2/6 anonim válasza:
Kedves első! Azért nem mert pl én is tegnap voltam a 12. Hetes uh- ahol a szonográfus latinul diktál az asszisztensnek, majd annyit közöl minden rendben, végeztünk. Nincs idő kérdezni mert még fel sem öltöztél de már jön a következö. Szerintem jók az értékeid kérdező. 12+4naposan nekem nagy a baba crl 74mm, bpd 24, n8cha 1,4. Tökéletes eredmények.
3/6 anonim válasza:
Biztosan jók, nekem a crl 57 mm, bpd 17 mm volt 12+2 hetesen, egy hét alatt is sokat nőnek.
4/6 anonim válasza:
2: Mi az, hogy nincs idő kérdezni? Fizeted a TB-t, az orvosnak kötelessége minden egyes kérdésedre válaszolni, nem dobhat ki erőszakkal a rendelőből, és valószínűleg ha nem lennél gyáva még kérdezni is, akkor kapnál választ minden kérdésedre. De nyilván egyszerűbb itt kérdezgetni, hozzá nem értőktől.
5/6 anonim válasza:
Kedves 4es! Valószínűleg nem voltál még kötelező 12 hetes genetikai uh-n kórházban. Rajtad kívűl kb 100 kismama vár arra hogy megultrahangozzák. Nem a fogadott dokid csinálja hanem egy szonográfus szakrendelés alatt. Nyilván a magánrendelésén a doki mindent elmagyaráz és ott kérdezni is lehet de egy sztk-s uh-n nincs erre idő, de nyilván te okosabb vagy 😊 örülök neki hogy ennyi okos ember rohangál a világban 😊
6/6 anonim válasza:
Hiába szmájlizgatsz a magas lóról, akkor is ostoba vagy. Akárhány hetesen, akármilyen vizsgálatra mész, mindegy hányan vannak utánad, az orvosnak kötelessége válaszolni a kérdéseidre, és válaszol is ha megkérdezed, meghunyászkodás helyett.A rendelőből nem fog erőszakkal kitaszigálni, mert megkérdezed egy értékről, hogy mit jelent. Egyébként meg ha az orvos azt mondja, hogy minden rendben van, akkor milyen okból teszi fel valaki ide, hogy "jók ezek az értékek?" Miből gondolja, hogy az orvos nem jelezné, ha bármi probléma van, viszont vadidegen laikusok majd megmondják a frankót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!