Korai terhességben (4 hét és 1-2 nap) milyen az a pecsételő vérzés, ami akár rosszat is jelenthet?
2 nap késés után teszteltem negatívat. Ma viszont megjött délelőtt, de egész nap szinte semmi nincs, bocsi a részletekért, de a betéten hol rózsaszínes, hol halványbarnás foltok vannak, és inkébb vizes-folyásos az egész, semmiképp nem nevezném normális mensinek! És a hasam sem fáj!
Szerintetek meg fog jönni normálisan
... bocsánat, valami hiba lépett a műveletbe! :-)
Szóval, szerintetek megjön normálisan, vagy lehet hogy mégis baba, csak a teszt még nem mutatta?
15 napja volt peteérésem!
A pecsételő vérzés olyan, mint mikor csak kis foltokban vérzel, nem nagy mennyiségben.
De vérzés terhesség alatt akkor is felléphet, ha a babának semmi baja, főleg a korai szakaszban. Ha úgy érzed, hogy nem olyan a mennyisége vagy az állaga, mint szokott, akkor menj el dokihoz.
UH-n látni még nem fog semmit szerintem, nekem az 5. héten csak a petezsákot látta, de hátha meg tud nyugtatni, ő jobban ért ezekhez a vérzéses dolgokhoz, mint mi itt.
Szorítok, hogy ott legyen a baba.
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!