Máma voltam védőnőnél, szívhangot nézzet ami jó volt. De 2 napja néha, néha érzem a babámat. Mit tegyek? Menjek be a kórházba ultrahangra?
Figyelt kérdés
Baj lehet, hogy nem mozog annyit? Napi húsz magzat mozgásnak kellene lenije, de most nincs annyi! 35 hetes kismami vagyok! Nagyon aggódom!2008. szept. 17. 12:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod lehet,hogy a pici az ídőt érzi.Én 26hetes vagyok és amióta bejött ez a hideg szinte alig alig mozog.De ha úgy érzed megnyugtat az akkor menny be a korházba és kiderül.Remélem nem lesz semmi gondotok!
2/6 anonim válasza:
Ha az téged megnyugtat menj be, beszélj a dokiddal.Őszintén én egyáltalán nem számoltam a magzatmozgásokat a terhesség alatt, volt hogy aktivabb volt, volt hogy kevésbé.Az idő is sokat számit.
Üdv.2hetes baba anyukája
3/6 A kérdező kommentje:
Csak a védőnő idegesít mindig fel,hogy rohanjak a kórházba nem érzem annyit a babát.Akkor heti 2x rohamozzam meg a szülészetett?Szépen erősen vert a kis szíve ,mikor nézte a védőnő.Akkor várok holnapig ha akkor is lusta akkor elmegyek meg nézetem.Amúgy sem egy aktív kisfickó,milliószor rám hozta a frászt már.Utolsó válaszolónk üzenem,sok boldogságot a kicsihez!!Első válaszolónak köszönöm szépen a hozzá szólást,és boldog baba várást kívánok!!Üdv:Zsuzsa
2008. szept. 17. 12:49
4/6 anonim válasza:
Ezek a védőnők állandóan a frász hozzák a mamákra!!! Már nagyon mérgesítőek! Figyelj szerintem hivd fel a dokidat és őt kérdezd meg hogy ez mennyire baj, biztos vagyok benne hogy ő is azt fogja mondani hogy az idő miatt van. És ne aggódj! De azért nyugtasd meg magad azzal hogy megkérdezted az orvost.
5/6 anonim válasza:
A vége felé lelassulnak.
Én úgy tudom, hogy 12 óra alatt 10 mozgást kell érezni.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszi csajok!Nem értem egyébkén,hogy itt mért kell 20 magzat mozgást számolni.Minden hol csak 10 kell.Amúgy Veszprémi vagyok.Egész éjjel rúgdosott a kicsim,máma meg folyt köv volt:)))Szóval meg nyugodtam:))Mindenkinek szép babavárást,és egszséges szép babát kivánok!!Üdv:Zsuzsa
2008. szept. 18. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!