Miért kell, kell-e egyáltalán 3. trimeszteri vérképet csináltatni?
A dokim azt mondta, felesleges a 3. trimeszteri vérkép, mert a 38-39. héten lesz a császármetszésem és az előző vérképem tökéletes lett.
Ti csináltattatok? Én gondolkodom rajta. Mit tudnak vele még kezdeni, ha megcsináltatom a kiskönyvben ajánlott 36. héten? Úgy értem, az utolsó pár hétre még írnak fel nyomelemeket és vitaminokat, ha valamiből kevés van?
32hkm
Ilyenor nem sima vérkép van, hanem újra csinálnak vércsoport analízist és ellenanyag szűrést.
A vércsoportot biztos ami biztos alapon ismétlik, hogyha vér kell tuti legyen.
Az ellenanyag meg megjelenhet a terhesség végére is.
Barátnőm kb másfél hónapja szült. Az első ellenanyagszűrése az I. trieszterben negatív lett, a 3. trimeszterben meg már pozitív.
Én biztos megcsináltatnám.
A kórházunkban ezeket megcsinálják, amiket írtál a műtét előtt, csak a teljes vérképet nem tartotta szükségesnek.
De az igaz, hogy egy nap alatt is elromolhat a vérkép, akkor majd a műtét időpontja előtti héten benézek egy Centrumlabba egy vérképre! Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!