Az első vizsgálat hüvelyi vagy hasi?
Figyelt kérdés
Kb. 6-7 hetes leszek mikor megyek dokihoz. Fog már látni valamit? Lesz szívhang? Hüvelyi vagy hasi az UH?
Köszi
2016. jan. 15. 16:36
11/18 anonim válasza:
Első hüvelyi uh mert úgy tudja megállapitani a terhességet. Utána is vetkőzni kell :) terhesgondozáson mindig megvizsgálják a méhszájat. Sajna ez van nem kellemes de ezzel jár. Hozzá kell szokni.
12/18 anonim válasza:
"Első hüvelyi uh"---már ahol. Nekem még nem volt hüvelyi, és 31 hetes vagyok.
13/18 anonim válasza:
nálunk is hasi UH volt, még nem volt hüvelyi uh-m
15/18 anonim válasza:
Első babànàl (sztk) 8 hetesen hasi, 11 hetesen magànorvosnàl hasi.
Màsodiknàl 6. héttől magànorvosnàl 12. hétig hüvelyi, a 16 hetes volt először hasi.
6 hetesen nekem petezsàk volt szikhólyaggal, de későn fogant a baba, 8 hetesen voltam legközelebb, akkor felelt meg a terhességi kor 7 hetesnek, 6mm-es embryo volt szìvhanggal
16/18 A kérdező kommentje:
és ti az első vizsgálat után már ahhoz mentetek, akihez később járni akartatok és akit felkértetek a szülésre?
2016. jan. 16. 11:41
17/18 anonim válasza:
Szia! Èn magàndokihoz jàrok,ő a 12. Hètig hüvelyit csinàl mindig,de ìgy is úgy is vetkőznöm kellett,mert kèzzel mindig megnèzte a mèhszàj àllapotàt. Èn mindig zavarban vagyok a vizsgàlatoknàl,pedig màr a 2.babóval jàrok hozzá. Igen,vègig ő az orvosom a szülèst is ő vezeti. ☺
18/18 A kérdező kommentje:
hasi volt végülis, sztkban :)
2016. jan. 21. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!