30 hetes terhes vagyok. 2 napja egyre sűrűbben bekeményedik a hasam. Tegnap kb. 15 percig tartott, és fájt is. Lehet ebből baj? Nem korai még?
Figyelt kérdés
November 19.-én kell orvoshoz mennem.2007. nov. 10. 08:58
1/3 anonim válasza:
Elvileg ha csak egyszer-egyszer, nem rendszeresen jelentkezik, komoly baj nem lehet, de ez egy jelzés is lehet a testedtől, hogy ideje többet pihenni! Meg szedj egy kis magnéziumot, ha eddig nem szedtél, vagy ha igen kicsikét emelheted az adagot. De ezt inkább beszéld meg a védő nőddel is. Hívd fel, biztos szívesen segít.
2/3 anonim válasza:
Szia nekem is állandóan bekeményedik a hasam vki azt mondja méhösszehúzódások az oka.De a védőnő magnéziumot ajánl erre.32hetes
3/3 anonim válasza:
Én is 32. hetes vagyok és szintén akár fél napokra is bekeményedik a hasam és akkor fekvés, mert más nem megy. Ez a hosszú ideig tartó keményedés /mert a 2-3 perces ebben a terhességi korban normális/ stressz és/vagy fizikai igénybevétel hatására jön létre és a koraszülés jele, így NAGYON KELL VIGYÁZNI! Ha 5-10 percnél tovább tart egy keményedés, le kell feküdni és pihenni! Akár órákon át is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!