Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Papp Zsolt Győrben?

Dr. Papp Zsolt Győrben?

Figyelt kérdés
Helló Jár valaki magánrendelésre Papp Zsolthoz? Esetleg szült nála valaki? Mennyiért vállal szülést? Tudna nekem valaki segíteni?
2010. márc. 26. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik ismerősöm járt hozzá. Minden egyes alkalom 10 ezer ft volt, a szülés meg 100 ezer.
2010. márc. 26. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hozzá jártam, de mikor babás lettem a táv miatt inkább orvost váltottam.(féltem, ha akármi baj adódik nem érünk a kórházba időben)

Amugy nagyon rendes, alapos orvos, nekem nagyon szimpatikus volt ő, és a felesége is, ő az asszisztense.

Ha gondolod priviben elküldhetem a számát.

2010. márc. 27. 06:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocs, az lemaradt, hogy ugy van ahogy az előttem levő hozzászóló irta.Vizsgálat 10.000, a szülés 70-100.000 között, és ott kell szülésznőt is fogadni, ő az orvos tiszteletdíjának a felét kéri,nem olcsó.
2010. márc. 27. 06:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem én vagyok az egyetlen akinek negatív élménye volt vele. Sokan ajánlották, ezért amikor terhes lettem én is őt kerestem meg privát rendelésen, ami valóban nem olcsó. Zavaró volt számomra, hogy órákat kell várni, ha időpontra megyek akkor is és sajnos sokszor volt az az érzésem, hogy elég pénzorientált - sajnos ha bajod van akkor lehetetlen elérni. Az első babánál, bevéreztem, felhívtam a mobilon, amit a felesége kezelt RENDELÉS IDŐBEN, hogy szeretnék soron kívül bemenni és jól lerázott. Az ügyeletre mentem be, sajnos a baba nem maradt meg. Csalódtam benne, mert pont az ilyen esetekre gondoltam, hogy fogadok orvost, hiszen, ha nincs bajom teljesen mindegy kihez megyek. A kolléganőm, szintén felfogadta, ő eljutott a szülésig, csak éppen az orvos maradt le róla... Amúgy tényleg kedves, szimpi, csak... Ez persze az én tapasztalatom.
2010. márc. 27. 17:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!

A száma megvan,mert hozzá járok,csak nem mertem még tőle megkérdezni mennyiért vállal szülést. 10000?egy vizsgálat?

Tőlem csak 8000 szokott kérni.Tehát ha jól sejtem akkor a 10x-ét kéri el a szülésnél?

2010. márc. 28. 08:23
 6/8 anonim válasza:
Szia! Én kb. egy hónapja szültem dr. Papp Zsoltnál. A terhesgondozási díj nála 8000 Ft, ami egy átlagos ár Győrben. Szülésnél nem mondott egyáltalán árat. Messze nem 80 meg 100 ezret adtunk neki. Mégis minden nap meglátogatott a doktor úr, míg a kórházban voltunk. Én nagyon meg voltam vele elégedve, a következő babát is nála szeretném szülni. Nem tudom, segít-e még a válaszom, lehet, hogy azóta Te is megszültél
2010. júl. 11. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg vannak hülyülve az emberek és a kismamák :-). Aki a PZS-nke 100e-t adott az vagy hazudik, vagy hülye. Több ismerősöm, sőt közeli rokonom is 30-50e között adott. A 8-10e vizsgálati terhesgondozási díj Győrben meg teljesen átlagos.
2011. jún. 24. 21:10
 8/8 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség ez a sok pénz, meg amit itt a pénzről írtak. Egyébként 8000 Ft a terhesgondozás díja, ha ultrahang van akkor az még 4000. De azt ugye nem mindig csinál. Egyébként meg ez az ár Győrben is de szerintem máshol is átlagos, általában e körül mozog mindenhol. Szerintem meg a szülésért annyit adsz amennyit tudsz és amennyire meg voltál elégedve, azért elég jól megkeresik az árat a 9 hónap alatt.
2013. jan. 16. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!