Azért 11-13 mivel a cikluson 28-32 napos bár mostanában inkabb 28.
Állandó éhség érzet viszont enni már nem tudok. Ma a kedvenc ételeket ki kellett köpjed mert majdnem elhánytam magam.. A melleim közel 1mérettel nagyobbak lettek a bimbók pedig olyan érzékeny,ha bármi hozzá ér sikítani tudnék, az erek pedig feltűnően látszanak. Napokig migrén szerű fejfájásom volt hányingerrel megspékelve.. Most is van de kicsit enyhült a fejfájás.. Időnként annyira megszédülök,hogy az ájulás szélén vagyok.. Igazából holnapra nem várom, a kellő időpontokban együtt voltunk :) nem bírtam tovább vagyis igazából a párom nem bírta.. ma csináltam egy tesztet csak éppen nem figyeltem hogy az elmaradt mensi első napján mutatja legkorábban és nem is érzékeny mert 25ös :( lehet még baba?? Igazából nagyon szeretnénk babát. Sajnos novemberben egy 5hetes babám már spontán elment. Teljesen eltűnt.
Még annyi,hogy 1-1,5óránként pisilek. Az előző baba nem sokkal az után ment el,hogy megtudtam,hogy van.. És akkor is nagyon halványan látszott csak gabriel teszten
2016. jan. 11. 21:15
2/6 anonim válasza:
Majd ha késik,akkor tesztelj...Ennyi tünetet meg nem produkálhat még egy terhesség,szóval a 90%-át csak bebeszéled. Nekem a mellem fájt csak,de nem nőttek.Kívánósság,rosszullét meg csak a 8. hét után kezdődhet.
2016. jan. 12. 07:20
3/6 A kérdező kommentje:
Az előzőnél is az volt gyanús,hogy a kedvenc ételemtől undorottam.. A mellemen pedig a melltartók miatt látszik,hogy nőtt.. A párom ak nem akartam elhinni.. Én az az ember vagyok akivel minden "negatív" illetve most a kellemetlen tünetekre gondolok..szóval én tuti mindet bevontam magamnak... Az utóbbi napokig nem is gondoltam rá h terhes lehetnék mert hát nem úgy érzem vagy éreztem.az előzőnél igazabol azon kívül,hogy nem tudtam meg enni a kedvenc ételem semmi nem volt.. Tesztet is hulyesegből csináltam miután 2napja nem jött meg.És köszönöm a válaszod. :)
2016. jan. 12. 12:18
4/6 anonim válasza:
Ezek már igenis lehetnek terhességi tünetek, nekem az elsőnél már napokkal a nemvárt előtt nőtt a mellem egy kosárméretnyit, a mostani terheségemnél pedig a gyakori pisilés volt az első tünet. Azt hittem, felfáztam, mert ez most nem volt tervezett terhesség. A mensim esedékes napján este teszteltem, akkor lett halvány (de egyértelmű) pozitív, másnap pedig már egy nagyon erős pozit teszteltem. Szerintem a tied is pozi lesz egy-két napon belül, a tüneteid nagyon erre utalnak. (Intenzív mellnövekedés, bár ritka, de tuti terhességi tünet, és ez korán jön, ha jön.)
2016. jan. 12. 12:25
5/6 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak még annyi,hogyAnyának pl öcsém volt a 3.gyereke és a tünetei a 3.gyereknél voltak a legfeltűnőbbek és itt jelentkezett a legtöbb tünet. Utolsó nagyon köszönöm a válaszod.Remenykedem, hogy nálam is akkor az lesz mint nálad. Mára nem várom. A reggelemet a WC előtt kezdtem.. De mivel a farkas éhségből evés nem igazán jön össze így inkább csak az oklendezés volt. Péntekig ha nem jön meg akkor tesztelek addig nem. Akkorra elvileg biztosan kéne mutatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!