Kismamik, akik már mosnak és vasalnak! :-) Mivel mossátok a babaruhákat? Öblítés? A vasalát kifordítva végzitek, vagyis a ruha belsejét vasaljátok?
Figyelt kérdés
Én most kezdtem mosni. Az új dolgokat kézzel mosom és öblítem, amiket kaptunk, azokat géppel. Dreft baby mosóporral és Gabi öblítővel "dolgozom", nagyon finom illata van, nem is erőteljes.
32 hetes vagyok, már nem bírok magammal, tudom, még úgyis át fogom mosni, de már most jól esik a babaillat. :)
2010. márc. 26. 15:20
11/11 anonim válasza:
Ugyanugy mostam, mint az előttem szóló, de hallottam a mosógolyóról, amely negativ ionokkal tisztít, fertőtlenít, vegyszer helyett. Mindent ezzel mosok most át újra, és csak a bodykat, pamut rugikat, ágynemüt, textil pelenkát vasalom át.
ügv. 35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!