Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Velem van a baj? 3-4 hetes...

Velem van a baj? 3-4 hetes terhes vagyok/nem voltam még orvosnál/

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves fiam, aki egyszerűen az agyamra megy 1 perc nyugtom sincs tőle! Egész nap csak kiabálok vele, mostanság. Türelmes típus vagyok eléggé, legalábbis eddig az voltam. A terhességtől lennék, ilyen feszült és ideges, hogy még a saját gyerekem is kiborít? Pedig nagyon szeretem.
2010. márc. 26. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát amióta terhes vagyok, azóta én is türelmetlenebb vagyok, ez tény. De én inkább a párommal. Szegény.
2010. márc. 26. 13:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Életre szóló sebeket ejthetsz a gyermeken! Megretten, nem tudja mi van veled! Azt hiszi anya már nem szereti, feleslegesnek fogja érzeni magát! Próbálj magadon uralkodni, ha nem megy, akkor inkább vidd el kicsit a fiadat a nagyszülőkhöz amíg lehiggadsz! Vagy kérj orvosi segítséget!
2010. márc. 26. 13:09
 3/11 A kérdező kommentje:
hát azért nem olyan súlyos!nincs nagyszülő,sajnos apucinak köszönhető/külön vagyunk/,hogy ilyen amilyen...egyre kezelhetetlenebb!
2010. márc. 26. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a terhességtől próbálj megnyugodni, szegénykém nem tehet rólla hogy ombolnak benned a hormonok.
2010. márc. 26. 13:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, veled van a baj, nem a terhességgel. Így, terhesen, is elsősorban a 3 éves kisfiú anyukája vagy és csak másodsorban a magzaté. Nagyon sérülékenyek ebben a korban, próbálj valami megoldást találni hogy a kisfiad ne sérüljön. óvoda, nagyszülők? Fordulj orvoshoz a problémáddal, nem szabad hogy rámenjen erre a kisfiaddal kialakított jó kapcsolat! Kitartás, minden jót!
2010. márc. 26. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Mi lett az apukával ha még csak 3-4 hetes vagy? Akkor kb 2 hete eshettél teherbe, akkor még együtt voltatok? Ez így nagyon nehéz lesz, kistesó, apuka nincs, csonka család stb. Biztos hogy jó "ötlet2 az újabb gyerek?
2010. márc. 26. 13:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Már nem most mentünk külön,azóta új kapcsolatom van.(2éve lassan)Igyekszem visszafogni magam,de amikor 4-re mondok valamit és meg se hallja,vagy direkt mást csinál akkor elszakad a cérna..
2010. márc. 26. 13:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél be néhány magnézium tablettát, az amúgy sem árt a terhességnek, és kicsit rendbe tesz az idegeidet.
2010. márc. 26. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
ja, hát ezek a 3 évesek ilyenek... mindenképp próbálj relaxálni, megnyugodni, a dackorszak és a direkt értetlenkedés évekig eltart:)
2010. márc. 26. 13:44
 10/11 anonim ***** válasza:

terhesség miatt is lehetsz türelmetlenebb. Én is ideggombóc voltam végi, szegény párom szívott:)

Próbáld ki a sedatif pc-t, homeos, nem árthat:)

2010. márc. 26. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!