Miért van hogy 32 hetes terhes vagyok és napközben töbször is fáj a derekam, az orvos azt mondta hogy 1 ujnyira vagyok nyitva van valami köze a derék fájáshoz?
Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 17:09
1/4 anonim válasza:
Semmi köze a derékfájásnak ahhoz hogy nyitva vagy 1 ujjnyira.Én mondjuk csak a vége felé voltam nyitva ennyir
2/4 anonim válasza:
bocsi az előbb félbeszakadt.. szóval csak a végefelé voltam nyitva ennyire, akkor azt mondta a doki hogy csak a babától függ mikor jön.Lehet 1 nap két hét akármennyi, ahhoz képest minden előjel nélkül indült be a szülés a kiirt időpont után 2nappal.
Üdv:2 hetes kislány anyukája
3/4 anonim válasza:
Szia.Megnyugtatás képp, én a 16-ik héttől nyitva vagyok egy újjnyira, ill. a külső méhszájam csak, és azóta nem is nyílt ki szerencsére jobban. Most 29 hetes vagyok. Ja és a derék, hátfájás az attól van, hogy ahogy nől a baba, egyre nagyobb terhet kell elviselnie a gerincoszlopnak, ugyhogy nincs köze hozzá. További szép babavárást!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat már azt hittem hogy hamarabb akar jönni a baba
2008. szept. 16. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!