Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatti rosszulletek...

Terhesseg alatti rosszulletek mennyire gyakoriak es mennyire durvak ugy altalanossagban?

Figyelt kérdés
Lattam itt par ezzel kapcsolatos kerdest es kezdek felni. Mennyire jellemzo ez az egesz napos hanyas? Es, hogy valaki az agybol nem tud kikelni a rosszullettol? Annyira felek, hogy nalam is ez lesz.
2016. jan. 9. 10:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs atlag, midegyik mas :) nekem rossz volt,az elejen 7 hetig fekudtem es hanytam egesz nap, nagyon megviselt, nagyon ritkan reggel meg rosszul vagyok (36+2 nap), de csak hanyinger, hanyas nincs. Ki lehet birni, most mar olyanokat rug a gyerek, foleg a bordaimba, hogy inkabb azt kivanom, hogy megint legyek inkabb rosszul, minthogy ezt kibirjam :D:D meg a derekam is faj, huzodik, nehezen mozgok, ugyhogy hidd el, lehet, hogy a rosszullet lesz a legkisebb gondod terhesen :)
2016. jan. 9. 13:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon furcsa volt ez a terhességi hányás dolog, mert kb. fél-egy havonta dobtam ki a taccsot, de végig, még a 38. héten is hánytam. Szóval ritkán, de végig. Ilyen is van...
2016. jan. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!