Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debrecenben ki tud olyan 4D-s...

Debrecenben ki tud olyan 4D-s uh-ot ahol lehet csak képet is kérni? Tehát DVD-t nem szeretnék.

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is sokat keresgéltem, de mind adott dvd-t is.
2010. márc. 26. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nálla voltam,ugy tudom lehet csak képet is kérni előre be kell jelentkezni.A doktor úr és a felesége is iszonyatosan rendesek!!!

Cím:Debrecen Károli Gáspár u 16.

tel.:0652431620 vagy(30)843-7816

Ha kérdésed lenne szivesen válaszolok.

2010. márc. 26. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

A szent Anna utcán van egy rendelő,ahol lehet csak képet kérni és csak 5000 ft, 2 db kinyomtatott képet ad és CD-re lement még kb. 25 képet, közben mindent szépen elmagyaráz és nagyon kedves a nő. Csak ajánlani tudom.

30 hetes km

2010. márc. 26. 12:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Már voltam egyszer 19 hetesen a Weszprémy utcában. Nagyon aranyosak voltak ott, de elég drága 12 ezer Ft volt. Itt már kaptam DVD-t, és ezért inkább már csak képet szeretnék kérni. Még egyszer elmennék, úgy 26 hetes körül. De azért köszi mindenkinek. Nézegettem már én is itt a neten, az Aranybika mellett találtam egyet, ahol 5000 Ft lenne 2 db kép. Hát ez sem valami olcsó.

22 hetes kismama

2010. márc. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!