Ovuláció utáni naponon mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
5 nappal előbb volt ovlációm, mint amire számìtottam, így az ovu előtti napokat lekéstük, csak az ovu utáni 1.napon voltunk együtt. Nagyon szeretnénk babát. Szerintetek sikerülhetett így is?2016. jan. 7. 09:20
1/7 anonim válasza:
Második terhességem ovuláció utáni napon történt együttlétből jött össze. Pedig azt hittem, az a hónap már reménytelen (elég hosszú próbálkozáson voltunk túl addigra).
2/7 anonim válasza:
Elméletben 1 napig megtermékenyíthető a kiszabaduló pete, tehát esély van.
3/7 anonim válasza:
Simán van esély, 12-24 óráig él a petesejt. Nekem hajnalban volt ovum, esti együttlétből fogant meg a baba, engem is meglepett egy korai ovu.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bízom benne hogy sikerült! :) 10 nap múlva kiderül, a luteálisaim mindig 12 naposak.
2016. jan. 7. 10:25
5/7 anonim válasza:
11 hetes vagyok, a baba 2 héttel ovu után jött össze :-) Minden lehetséges.
6/7 A kérdező kommentje:
:) de jo! Gratulalok! Azert ez eleg ritka! :)
2016. jan. 7. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!