Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ovuláció utáni naponon mennyi...

Ovuláció utáni naponon mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
5 nappal előbb volt ovlációm, mint amire számìtottam, így az ovu előtti napokat lekéstük, csak az ovu utáni 1.napon voltunk együtt. Nagyon szeretnénk babát. Szerintetek sikerülhetett így is?

2016. jan. 7. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Második terhességem ovuláció utáni napon történt együttlétből jött össze. Pedig azt hittem, az a hónap már reménytelen (elég hosszú próbálkozáson voltunk túl addigra).
2016. jan. 7. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Elméletben 1 napig megtermékenyíthető a kiszabaduló pete, tehát esély van.
2016. jan. 7. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Simán van esély, 12-24 óráig él a petesejt. Nekem hajnalban volt ovum, esti együttlétből fogant meg a baba, engem is meglepett egy korai ovu.
2016. jan. 7. 10:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bízom benne hogy sikerült! :) 10 nap múlva kiderül, a luteálisaim mindig 12 naposak.
2016. jan. 7. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
11 hetes vagyok, a baba 2 héttel ovu után jött össze :-) Minden lehetséges.
2016. jan. 7. 14:14
 6/7 A kérdező kommentje:
:) de jo! Gratulalok! Azert ez eleg ritka! :)
2016. jan. 7. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi,igen az ☺
2016. jan. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!