Gyomorfájdalmaim vannak 23 hetesen, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem tudom mire véljem kb. egy hete kezdődött, hogy éjjel felkelek rá hogy fáj a gyomrom, de már van hogy nappal is érzem. Nem tudom hogy ez azért lehet mert a baba nyomja a gyomromat és már kisebb a hely, vagy pedig a sok sav miatt kialakulhatott volna valamiféle fekély? Sajnos terhesség előtt is sok volt mindig a savam:(2010. márc. 25. 19:36
1/7 anonim válasza:
Fel van nyomva a gyomrod a baba miatt, és persze a sok gyomorsav is közrejátszik. Jobbulást!
2/7 anonim válasza:
Én is ettől szenvedek, csak én még csak11hetes vagyok...mi lesz később:((
Szerintem is sav nekem erre fogják...
3/7 anonim válasza:
Szia! Nálam is így kezdődött 24 hetes terhesen. Szülés után ennek 2 műtét lett a vége és gyakorlatilag az egész terhességet végig szenvedtem ettől. Elnyomta a lányom az epeutat és nem tudott ürülni az epém, amitől bekövesedett az utolsó pár hétben. Salvus víz segíti az emésztést, sokkal kisebb esélye van ha iszod hogy úgy jársz mint én. Inkább előzd meg, mert hidd el nagy pocakkal a fájdalomtól fetrengeni...
4/7 anonim válasza:
Nekem a vastól fájt a gyomrom, úgyhogy abba is hagytam a szedését. Te szedsz valamit terhességi vitaminon kívül?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot a vassal kapcsolatban, nem szedtem be egy napot és nem is fájt éjjel a gyomrom, most kihagyom még egy két napot és ha most sem fáj akkor tuti az okozta, és akkor iratok a dokival másikat. Ennek a neve:Neo-Ferro-Folgamma. Szedte ezt közületek valaki?
2010. márc. 27. 11:34
6/7 anonim válasza:
Szia! Igen általában ezt írják fel, mert ez ér is valamit. Mondjuk azt nem tudom hogy mást mit írnak, de lehet inkább szuriban fogod kapni.
7/7 anonim válasza:
Én vagyok, aki írta a vasat. Én is azt szedtem, amit te. Úgy gondoltam, hogy nem szedem többet, hanem megpróbálok több olyan ételt enni, amiben sok a vas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!