28. hetes vagyok, sokat ülős munkám van. Amikor felállok nagyon kellemetlenül feszül/keményedik a hasam. Mit tegyek?
Valóban,magnézium kell,nagyobb adagban,ha az eddigi nem elég.Sokáig Magne B6-ot szedtem,de váltottam,mert semmit sem ért,valószínűleg nem szívódott fel normálisan.Most Magnosolv-ot iszom,sokkal sokkal jobb!
Viszont,ha annak ellenére sincs változás,mondd el a dokinak,és ad rá "igazi" gyógyszert.
Hasonlóan voltam, mint Te. Ülő munka, ha felálltam keményedés, később alhasi fájdalom. Sőt, amíg talpon voltam erősen keményedett a hasam és ez nyitotta is a méhszájat.
Erre Magne B6 ivóoldatot ajánlottak, de nem vált be, pedig ez sok magnéziumot tartalmaz.
Aztán az orvos javasolt jobban felszívódot (Magnosolv) és a Magnerot tabletta is elfogadható volt. Összességében egyik sem segített megszüntetni, csak enyhíteni a keményedést.
Magnosolvot iszom napi egyet ugyanilyen munkámban, van a táskámban egy plusz tasak, ha megint fájna délután is.
Nagyon sokat állok fel, negyedóránként kerülök egyet. Iszom egy teát, kimegyek mosdóba, vagy csak nem a belső postával hozom át a dolgokat, hanem magam megyek értük, hogy addig is mozogjak.
Amit még ajánlok, próbálj oldalt feküdni, feltenni a lábadat, két székre. Vagy esetleg kényelmesebb széket kérni.
Meddig tervezel dolgozni? esetleg nem tudnál home office-t kérni vagy mondjuk azt, hogy csak délelőttönként menj be?
30hkm
Hát fekve nem menne. Fix gépen van a programon . Bár majd meglátjuk. Lehet vmit csinálni kell majd, mert így nem lesz jó.
1# -es , hozott az uram magnosolvot, mennyit lehet belőle és érdemes max inni? Már 1-et ittam :) ! Csak tudni akarom mennyinek van értelme... :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!