Terhességmegszakítás és szülés közti hasonlóság?
Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy terhességmegszakításkor mikor felhelyezik azt az un. tampont és görcsöl az ember tőlle az a szülés valamelyik szakaszához hasonlítható fájdalom szempontjából?2010. márc. 25. 18:52
2/8 anonim válasza:
Ma már úgy végzik a terhességmegszakítást, hogy tulajdonképpen megindítják a szülést. Vagyis ugyanazt a fájdalmat érzed.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon félek a szüléstől 37.hetes terhes vagyok.tegnap voltam nst és mellettem szó szerint üvöltött egy nő.Nagyon megrémültem,hogy jézusom ilyen egy szülés?Sajnos két éve volt egy terhességmegszakításom és mikor felhelyezték ezt a kis pálcika szerűséget nagy görcseim voltak(de elviselhetők).A vajúdás alatt ilyenekre számíthatok,vagy sokkal rosszabb?
2010. márc. 25. 19:07
4/8 anonim válasza:
Szia!Igen kezdetben aztán majd lesznek elviselhetetlenek is!De ki lehet bírni fájdalomcsillapito nélkül!Jó szülést kívánok!
3hetes kisfiu anyukája
5/8 edus83 válasza:
ÉN PONT ÍGY VOLTAM,ÜVÖLTÖTT EGY NŐ,JÓL BETOJTAM,AZTÁN EGY HANG NÉLKÜL VAJÚDTAM ÉS SZÜLTEM,12ÓRÁT TARTOTT.JOBBAN FÁJ A VAJÚDÁS MINT MIKOR A LAMINÁLIÁS PÁLCÁT HELYEZIK FEL ÉS UTÁNA AMIT LEHET ÉREZNI,DE KI BÍROD MAJD NYUGI.ÉN SZÖRNYEN FÉLTEM ÉS MINDEN NAP ÚJRA CSINÁLNÁM NEM OLYAN VÉSZES.ÜGYES LESZEL.NE FÉLJ.MINDENT A FEJEDBEN DÖNTESZ EL,ÉN AZT HITTEM VÉGIG FOGOK KÁROMKODNI ÉS SZÖRNYŰ LESZ ÉS SEMMI, EGY PICI HANGOM SE VOLT.SOK SZERENCSÉT.
6/8 anonim válasza:
ezzel én is igy voltam.délután 2-től este 8-ig orditott a csaj,én majdnem haza szöktem(már akkor bent feküdtem).Csak az járt a fejemben hogy biztos ordítok majd én is a fájdalomtól. mindenki rólam beszél majd.De egy hang nem hagyta el a számat,persze olyan volt "nem bírom tovább....soha többet nem szülök...".De ez elmúlik.Könnyű szülést és Jó babázást.
7/8 anonim válasza:
Csak én érzem úgy hogy bunkó dolog ordibálni. Amúgy sosem fogom megérteni hogy tud ordítani fájás közben, nekem még suttogni is fájt.
8/8 anonim válasza:
A mellettem lévő szobában is üvöltött egy nő de akkor már kitolás volt. A szülésznő be is zárat az ajtót azzal, hogy "na, ezt most nem kell végig hallgatni". Nem csodálom, hogy ordított bár engem végül megcsászároztak de komolyan mondom, hogy legszívesebben és is ordíottam volna. És senki nem beszélt róla max. részvéttel és sajnálattal. Iszonyú lehetett. Konkrétan én is azt hittem, hogy belehalok. Mindegy, elmúlik ám! Már én is a kistesón gondolkozom pedig azt mondtam, hogy aki ezt 2x megcsinálja az nem normális de minimum mazohista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!