Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bízhatok a negatív eredmémyben?

Bízhatok a negatív eredmémyben?

Figyelt kérdés

A ciklusom 9. napján védekezés nélkül voltam együtt a barátommal,aki nem élvezett el. Tudom,az előváladék is veszélyes,és nagy hiba volt. A ciklusaim általában 28-30 naposak. Az esemény után 15 nappal csináltam tesztet,ami - lett. Bízhatok benne?

Többet nem csinálok ilyet az biztos,jó lecke volt.

A válaszokat köszönöm!

2016. jan. 4. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
csak akkor tesztelj mikor megkene jonnie ! amugy nem biztos pont akkor termekenyultel meg !
2016. jan. 4. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
3-5 nap múlva kéne megjönnie,de mivel nem pont középidőben történt a dolog,sőt majdnem 1 héttel korábban,gondoltam már tesztelhetek. De köszönöm a választ!
2016. jan. 4. 15:53
 3/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Azért érdemes megvárni a nemvárt napját, mert az ovu pár nappal később is megtörténhetett, és ha véletlenül tényleg feljutott a petevezetőkbe pár életképes spermium, és azok kivételesen még pár napig életben maradtak és bevárták a petesejtet, akkor létrejöhetett a megtermékenyülés, és azt még nem biztos, hogy kimutatná a teszt. De azért nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe estél.
2016. jan. 4. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem jon meg tesztelj ujra
2016. jan. 4. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Még nem kéne megjönnie,csak 3-5 nappal később. Remélem,hogy most ennek a hibának nem lesz következménye. Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 4. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 2 évig úgy feküdtem, le a párommal, hogy nem védekeztünk csak épp nem élvezett belém. Egyszer sem lettem terhes. Igaz nekem azt mondták meddő vagyok, a fogamzásgátló tönkre tette a hormonháztartásom, de rendesen volt menzeszem. A ciklusom 7. napján, úgy feküdtünk le, hogy belém élvezett. Terhes lettem, a teszt 3 nap késés után halvány pozit mutatott. Már nagyon várjuk a kisasszonyt! :))
2016. jan. 4. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezek alapján akkor még korán teszteltem. :(

Utolsónak gratulálok a babához!

2016. jan. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!