Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy gyerek,2 esetleg 3 gyerek...

Egy gyerek,2 esetleg 3 gyerek utan mik járnak?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok es a parommal tervezzuk a jovonket. Orokoltem egy emeletes hazat ahol most tesommal lakunk az also szinten, mi fel szeretnenk koltozni de nincs kesz, hitelt nem szeretnenk es parom nem kaphatna csak en. Hallottunk errol a 3 gyerek utan 10 milliorol, ha mi folytatnank fenn ahhoz kell epitesi engedely, ez hova rangsorolhato igy?

Szeretnem tudni, hogy mi jar akkor, amikor terhes leszek az elso babaval (1ev munkaviszony utan), illetve a masodik, esetleg a harmadik baba utan? (gyes,gyed stb. Minden erdekel) valaszotokat elore is koszonom! :)

2016. jan. 3. 08:45
1 2
 11/17 anonim válasza:
Jó, nem vitatkozom veletek. Kérdezzetek meg könyvelőt. Én sem akartam a munkahelyemnek hinni. 2 könyvelő ismerősöm van. Mind a ketten azt mondták h jár a családi adókedvezmény és a családi pótlék is. Kolléganőm is babát vár. Ő már meg is kapta a fizetésével együtt mindkettőt. A saját szememmel láttam a fizetési papírját.
2016. jan. 4. 15:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon,hogy tv.t linkeltem...én nem találtam benne. De a könyvelő biztos jobban tudja! :-)
2016. jan. 4. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
2016. jan. 4. 15:44
 14/17 anonim válasza:

[link]

Ez egy bérkalkulátor. Bruttó 200.000 Ft-os keresettel töltöttem ki.

Van egy olyan sora, hogy "Kedvezményezett eltartottak (gyermekek) száma **:"

alul a **-hoz tartozó magyarázat: "** Kedvezményezett eltartott gyermekek: a családi pótlékra-, rokkantsági járadékra jogosult / jogosító gyermekek; a magzat (a fogantatás 91. napjától). "

És láss csodát, kiadja a családi pótlékot is...

Ennyi. Befejeztem

2016. jan. 4. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Fizetési papíron láttad a családi pótlékot? Na erről ennyit... Szóra sem érdemes az infód. Olvasd már el törvényt legyél olyan kedves! Született gyermek után jár a családi pótlék. Gondolom családi pótlék igénylő lapot sem töltöttél ki, mert oda taj szám kell, gyermek szuletesi hrlye, ideje és mióta van a háztartásban. Nagyon együgyü lehetsz ne haragudj!
2016. jan. 4. 16:02
 16/17 anonim ***** válasza:

A munkabérednek semmi köze sincs a családi pótlékhoz!

És nem a munkáltató folyósítja,hanem a Magyar Államkincstár.

2016. jan. 4. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

De látom a nevedet már letiltattad,nehogy nagyonbégő legyen,hogy ennyire ragaszkodsz ehhez a hülyeséghez!

:-)

2016. jan. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!