Csak 23 hetes vagyok és már most erőseket rúg a babám. Ennél csak "rosszabb" lesz?
Ugy-ugy ahogy az elso mondja. Kesobb mas lesz rossz!;)
Mashogy mozog, inkabb mar csak kinyomjak magukat, feszkelodnek.
Nekem a derekam ugy faj mar a vegere, hogy inkabb rugott volna szet...
nekem hátsófali a lepényem, be van fordulva a magzat. a fenekét olyan erősen riszálja a hasfalamhoz, hogy többször elsírom magam az utcán.
amikor klasszikus zenét hallgatunk, néha egy-egy számnál teljesen kiborul (nem tudjuk, hogy tetszik-e neki vagy sem), de kidugja mindenféle testrészeit, mintha felül akarna kijönni.
nekem ez 22 hetes korom óta van, azóta erősödött. nevetséges, mert túl sok a magzatvizem, így elvileg kevésbé erősen kellene éreznem.
néha, mikor a húgyhólyagommal machinál valamit, úgy érzem, hogy azonnal bepisilek. szerencsére még nem fordult elő.:)
azt nem tudom még tapasztalatból, mi lesz később, ha már nem tud annyira izegni-mozogni.:)
30hkm
Üdv a klubban :D Hát, sok jóval nem tudlak bíztatni, de azért annyira nem lesz rossz. 15. hét óta érzem (első baba, mellsőfali lepény). Sokat mozog. Mostanában már csak fészkelődik, meg betámasztja a talpát a csípőmbe, esetleg gyomorszájon rúg, mind nagyon kellemes:D A térdét, vagy a fenekét huzigálja, rám meg alig jött fel valami, úgyhogy mindent nagyon érzek.
Jótanács: kísérletezz a pózokkal (alvásival és ébrenlétivel egyaránt). Van, ami egy ideig bejön, aztán egy idő után nem, és újat kell keresni. Nekem sokáig férjem keze is nagyon megnyugtatóan hatott rá, és olyankor nem fészkelődött annyit.
Tegnap 5x jajdultam fel akaratlanul 1-1 rúgásnál, és még 8 hét hátra van.
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!