Mi van akkor, ha nem készül el az AFP eredménye, mire megyek a 18 hetes UH-ra?
Pécsett a megyeiben vették le nekem a vért az AFP-hez, és a Klinikára kellett mennem 18. hetire. Sajnos a leletet én sem tudtam vinni. Simán megcsinálták az 18. heti uh-át 2 perc alatt(no comment).
A leletemre ezt írták:
" AFP lelet ismeretlen, amennyiben kóros kontroll szükséges."
A lelettel mentem az orvosomhoz, nála már ott volt addigra az AFP-ém.
Szóval szerintem ne aggódj!
Imádnám Szombathelyet, hidd el! :)
Kb. 87X megkérdezték, hogy "Ha a 12. heti vérvételt el lehetett intézni Pécsen, akkor a 16. hetit miért nem lehet??" Anyádért. És akkor mosolyogva mondd el az orvosnak, hogy Doktor úr, dehát a 16. héten nincs uh, és csak egy vérvételért menjek le Pécsre. És nem hiszitek el, de a legtöbb bambán bámul: ÉS TÉNYLEG!!
Amikor levették a vért, közölték, 1 hét múlva lehet menni érte, ma meg leordította a nő a fejemet, amiért mentem. Ráadásul délelőtt? Mit képzelek? Tájékoztattam, hogy nem tudtam, hogy papírhozzáférés csak délután lehetséges, majd elköszöntem.
De ez csak 1 icipicccc rész. Majd egyszer megírom könyvben az egész ellátást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!