15+3 hetesen görcsölget a hasam, pár másodpercig, de akkor nagyon kellemetlen. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap alvás alatt nem mentem wcre, és mikor felkeltem már nagyon kellett, ahogy felkeltem, hányni kezdtem így nem tudtam gyorsan kiszaladni, és begörcsölt a hasam. Pár perc alatt elmúlt, de ma éjszaka ma is erre keltem, el is szaladtam a mosdóba.
Plusz egy másik kérdés, hogy ilyen ingereket érzek a hólyagomban, a babát nem érzem még mozogni, felfázva. Nem vagyok, egy hete tart majdnem, a vizelez nem csíp, és egyébként csak akkor kell pisilnem menni, mikor ezt érzem. Lehet, hogy a baba rugdosná a hólyagom?
2015. dec. 26. 12:04
1/3 anonim válasza:
A méhszalagok feszülését érzed, hisz nő a méhed, nem is kicsit.
2/3 anonim válasza:
Mennyi, és milyen fajta magnéziumot szedsz?
3/3 A kérdező kommentje:
Magne B6, 3x1.
2015. dec. 26. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!