Szül valaki szeptember közepén?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 13:18
2/10 anonim válasza:
Szeptember 18-ra vagyok kiírva, de mindkét gyermekem 38 hétre született, úgyhogy nagy a valószínűsége , hogy a harmadik is korábban jön.
3/10 anonim válasza:
Szia, én szept.27-re vagyok kiírva. Nem a közepe, de majdnem. :-)
4/10 anonim válasza:
ha minden úgy megy ahogy a nagykönyvbe meg van írva akkor szeptember 12de ahogy a baba akarja
5/10 anonim válasza:
Én is szept 12-re vagyok kiírva, ikreket várok. Úgyhogy nem hiszem hogy kivárják. Jó volna hogy szülinapi ajándékok lennének, aug 28-án születtem. :-) Remélem azt megvárják azért!
6/10 anonim válasza:
Szia!
Én szeptember végére vagyok kiírva de harmadik baba lévén szerintem elöbb jön majd:)
7/10 anonim válasza:
Én szeptember 22-re vagyok kiírva.Még elég messze van!
8/10 anonim válasza:
Szia!Én szeptember 8-ra vok kióírva.
9/10 Kriszta66 válasza:
Szia én szeptember 12-re vagyok kiírva második baba ,de az elsőt túlhordtam egy héttel remélem hogy a picur időbe kibújik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!