Apa mikor érezte meg a baba mozgását?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 13:00
2/11 anonim válasza:
Első lányommal 18. héten, most ikreket várok, 16. hétben vagyok, már érzi ő is néha.:-)
3/11 anonim válasza:
A 19. héten, első terhességem. :)
4/11 anonim válasza:
én 18 hetesen éreztem először, apa csak olyan 23hetes kor körül...de én eleve teltebb vagyok, sztem ez azon is mulik, h kivülről mikor:) most meg már minden rezdülést érez,és még látványos is:D 33hetes
5/11 anonim válasza:
Én 17 hetesen éreztem először(szerintem nagyon hamar,bár lehet nem), kedvesem pedig 22.héten,amikor megtudtuk,hogy kislány:) Mondtam is,hogy apja lánya,jó focista lesz:D
6/11 anonim válasza:
16 hetesen érezte először a kisfiunkat most a 27. hétben már rá se kell tennie a kezét a hasamra mert olyan szépen látszanak a mozdulatai:))) Én teltebb alkatú vagyok és az első babámat várom.
8/11 anonim válasza:
Szia! Én a 15.héttől néha-néha,a 17.-től minden nap-azt már az apukája is látta,tapintotta. Meg is ijedt tőle :)
9/11 anonim válasza:
Nekem az első jelek a 15. héttől jöttek, apának ez csak a 21. héttől vált érezhetővé. A 26. héttől pedig láthatóvá. :)
10/11 anonim válasza:
17. héten hanyatt fekve éreztem egy rúgást, vagyis egy kidudorodást, fél másodpercre. Ott volt a kezem. Akkor felkiáltottam, "gyere, megmozdult a baba!" Odatette a kezét és Őt is megrúgta. Utána 1-2 hétig hiába akarta érezni, csak nekem sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!