Hogy mondjam el a férjemnek hogy terhes vagyok?
Az se normális, aki nem akar gyereket, de meg se próbál védekezni ellene.
A pisis teszttel én nem hadonásznék, még a végén leszédül a létráról/ székről.
Megmondanám körítés nélkül (eleve már azt se titkolnám hogy nem jött meg és tesztelni tervezek).
Milyen házasság az, ahol napokig kell gondolkodni azon, hogy hozz szóba egy terhességet? Nem lennék a helyedben.
A verses válaszolót szó szerint kinevetem. Egy ffi nem ért ilyen rébuszokból. Odaadja a verset, a pasi elolvassa és megkérdezi, hogy "Jó-jó, de most mi ez, hogy jön ide, mit akarsz ezzel?"
A nagy romantikus-szerelmetes-érzelmes bejelentést is hanyagolnám, mivel lehet, h a pasi tényleg kiborul a hírtől, ne felejtsétek el, ő nem akar apa lenni.
Amúgy meg kérdező, bírom ezt a szót, h összejött. Hát ügyikék vagytok. A férj nem akar gyereket, nem védekezik. Te is tudod, h nem akar, te se védekezel. Terhes leszel, talán nem is véletlenül és rettegsz, hogy, mint mondd el. jók vagytok együtt, frankó a házasságotok, tényleg csak egy baba hiányzik bele és kész is a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!