Későn érezted meg a magzatmozgást?
Én kb a 20-21. hét körül kezdtem érezni, de nagyon gyengén most 22hetes elmúltam, de még mindig nem olyan erősen érzem. Pedig nem kicsi baba, már fél kiló.
A kérdésem az lenne, hogy ha így később érzezted meg a mozgást, akkor mikorra fog úgy igazán jól "belémrúgni"
Az egyik ismerősöm csak a 24. héten érezte egyáltalán hogy akármennyire mozogna.
Én a 18. héten éreztem, de a nagy rugdosódások később jöttek, az utolsó időkben már nem mertem édességet enni, mert jött a bunyó :))
Emiatt nehogy aggódj!!! Semmi baj azzal, hogy nem érzed nagyon, az a lényeg, hogy érzed. Örülj neki, hogy még van helye bőven. Eljön majd az idő, amikor kapnak majd a bordáid rendesen! :) Amúgy én is csak a 20. héten kezdtem el érezni és nekem sem volt nagyon aktív, csak jó későn. Már a pontos időre nem emlékszem, mert már 1 éves a kisfiam. :) Amúgy én úgy csináltam, hogy Apa is érzékelhesse, hogy lefeküdtem és a távirányítót rátettem a pocakomra. Azért az szép kis táncot járt! :)
BOLDOG BABAVÁRÁST és csak semmi izgalom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!