Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciki "bozontosan" vizsgálatra...

Ciki "bozontosan" vizsgálatra menni?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok, és alig érek már el odáig! Úgy gondoltam, a bikinivonalat rendberakom, de más már nam nagyon megy. Nem fog a doki ápolatlannak gondolni, ha nem borotválom le teljesen?
2008. szept. 15. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2008. szept. 15. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem sokszor (mivel állandóan hánytam az elején) élni sem volt kedvem, nemhogy gyantáztatni, úgyhogy hidd el nem azt nézik. Pedig előtte havonta rendszeresen jártam kozmetikushoz, akkor meg örültem, ha kicsit jól voltam, nemhogy még kínozzam magam ezzel is.

Ne foglalkozz vele!

2008. szept. 15. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Én a zuhany alatt gugolva "emlékezetből" :) leborotváltam magam,majd a párom ellenőrizte,hogy milyen lett és ha kellett kiigazította.
2008. szept. 15. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem ciki!

A lényeg, hogy tiszta legyen az ember lánya, a többi nem nagyon érdekli a dokit.

A 30. hét után kész torna és bűvész mutatvány a szőrtelenítés, én is akkortályt adtam fel:)

2008. szept. 15. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha nagyon zavar ,próbáld meg a tükrös módszert. Én azzal csináltam és bevált. Eleinte nehéz volt, de belejöttem. Szerencsére picuri már kint van és újra látok mindent. :)

2008. szept. 15. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én sem tartom cikinek. Sőt a borostás nekem sokkal kellemetlenebbnek tünt. Úgyhogy én is már az elején leálltam a gyantával. Egy darabig csak a bikinivonalat igazítottam, most már azt sem. Én így sokkal nyugodtabban fekszem fel. Röhejes, de így nem érzem olyan "pucérnak" magam. Meg aztán szülésnél úgyis leborotválnak. Legalábbis én nem fogok ellenkezni, nehogy valami fertőzést kapjon a gyerkőcöm. Amúgy is így természetes. Minden jót, 32 hetes kismama.
2008. szept. 15. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem ciki, de én mindig leborotváltam, mert nagyon kellemetlenül éreztem magam így. A végén benevezhettem volna egy akrobata versenybe, ez biztos .-))) Próbálkoztam tükörrel is, de nem ment, úgyhogy emlékezetből csináltam. A gyantázást már az elején adtam fel, mert nagyon érzékeny lettem terhesség alatt, és nem bírtam a fájdalmat. Ha viszont végképp nem megy, és annyia nem zavar téged a dolog, akkor ne foglalkozz a dokival. Gondolhatod, miket láthat nap mint nap....:-)
2008. szept. 15. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Én 36 hetesen már semmit nem látok, még a körmömet sem tudom levágni a lábamon, nemhogy a szőrmókot rendbe tegyem. Majd leszedik ott, addig a doki meg úgyis megtalálja a bejáratot a vizsgálatnál. Szerintem abszolút nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel.
2008. szept. 16. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!