Ha esetleg nyitva van a méhszájam, és én használom, akkor nem lehet a babának semmi baja? Vagy ha esetleg nem is gomba, és mégis használom?
Szerintem mindenképp használd a kúpot! Nyitott méhszájnál is felírnak kezelést, ha szükséges, ugyanis szüléskor megfertőződhet a baba! Nekem már 4 hete teljesen nyitott a méhszájam, de fertőzés gyanúja miatt kaptam kúpot, amit el is használtam. A kúptól nem lesz semmi baja a babának, felcsúszni teljesen nyitott méhszájnál sem fog, a magzatburok pedig amúgy is védi a bébit, ha pedig nem távozott még, akkor a nyákdugó is. Ettől függetlenül az orvos igazán megvizsgálhatott volna. Ha folyásra panaszkodtam, mindig ellenőrizték.
Remélem tudtam segíteni!
38 hetes kismama
Szia! Igen használd, mert szülés közben fertőződhet a baba, s akkor esetleg szülés után valamilyen súlyosabb probléma is felléphet nála. Sokkal kevésbé árt a gyógyszer, mint a gyógyítás nélkül hagyott betegség.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!