Neni83 kérdése:
Mi a véleményetek arról, hogy terhesség alatt lehet érezni a menstruációs ciklus idejét?
Figyelt kérdés
2 hónapos kismama vagyok
Ma lenne a menstruációs ciklus első napja ( ha nem lennék kismama)
Húzódik a hasam,mintha megbetegedtem volna.Nem fáj,csak olyan fura húzó érzés.
Érezte már valaki terhesen a ciklusidőt?
2015. dec. 20. 21:29
1/4 anonim válasza:
én még akkor sem éreztem, mikor nem voltam terhes. bár én nem figyeltem igy magam.
2/4 anonim válasza:
16 hetes terhes voltam, amikor aggódtam görcsök miatt. 28 napos volt a ciklusom. Egyébként az volt az utolsó, 20 hetesen már a szervezetem elfelejtette, de addig 1-1 napra előfordult. Én sem figyeltem magam de mindenki máshogy éli meg ezeket, nekem pl menzesz előtt már egy héttel elkezd görcsölni a hasam, ez minden ciklusban így van.
3/4 anonim válasza:
Én több hónapon át barnáztam akkor amikor megjött volna. De nem volt belőle semmi gond.
4/4 anonim válasza:
Előfordulhat 1-2 hónapig - még gyenge vérzés is lehet.
Beszélj orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!